• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.08.2021

18:44

KATASTROFA ZA PARTIZAN! UEFA pokrenula DISCIPLINSKI POSTUPAK protiv crno-belih zbog RASIZMA!

Starsportphoto©

Partizan

KATASTROFA ZA PARTIZAN! UEFA pokrenula DISCIPLINSKI POSTUPAK protiv crno-belih zbog RASIZMA!

Podeli vest

Evropska kuća fudbala pokrenula je postupak protiv Partizana

Slutilo je na zlo kada je delegat na utakmici Partizana i Santa Klare sišao na teren kako bi napisao zapisnik zbog rasizma, a danas stiže i zvanična potvrda iz UEFA. 

Evropska kuća fudbala zvanično je objavila da je pokrenut discpilinski postupak protiv Partizana zbog incidenta u revanš utakmici protiv Santa Klare u okviru kvalifikacija za Ligu konferencija. 

Foto: Starsportphoto

UEFA nije navela zbog čeka je pokrenut postupak, ali se može naslutiti da je reč o navodnom rasizmu prenosi "Abola". 

Sve se dogodilo sredinom drugog poluvremena kada je Alana izašao sa terena na suprotnoj strani terena, a dok je kružio do svoje klupe navijači su mu dobacivali i oponašali majmuna. Brazilac se odmah požalio četvrtom sudiji koji je obavestio glavnog arbitra Krega Posona, dodaje "Abola". 

Videlo se da je Alana prilično uznemiren povodom svih dešavanja, meč je na kratko prekinut, morao je da reaguje delegat kako bi videli o čemu se radi. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Beki

pre 2 godine

A pravi majmuni su ti gledaoci sto su to uradili i nanjeli ogromnu stetu partizanu i Srbiji.

Perica

pre 2 godine

I treba da ih kazne a oni neka i dalje puštaju majmune na stadion i pored toga za ništa se nisu ogradili. I baš me briga za Partizan dokle god se ovako ponašaju. Na utakmice iako volim da idem,ne idem zbog majmuna.

ratko

pre 2 godine

koji navijaci ,to nisu navijaci nit vole svoj klub kad se lepo zna da ne vole srbiju i da ce svaki i najmanji potez kazniti. al se to n moze dokazati debilima

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17