• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.09.2021

12:26

OBRADOVIĆ BRILJIRAO PROTIV MLADOSTI, PA PORUČIO! O Flori  NE RAZMIŠLJAMO!

Starsportphoto

Partizan

OBRADOVIĆ BRILJIRAO PROTIV MLADOSTI, PA PORUČIO! O Flori NE RAZMIŠLJAMO!

Podeli vest

Defanzivac Partizana Ivan Obradović je na utakmici u 10. kolu Linglong Superlige Srbije, asistirao za gol Rikardu Gomešu već u 3. minutu meča, a potom i postigao pogodak za konačan rezultat, 2:0

Ivan Obradović, posle utakmice, govorio je za zvaničan sajt kluba. On je prošle godine imao jedan pogodak i to isto protiv Mladosti, ali u Beogradu...

- Nisam ni razmišljao o tome da sam prošli put pogodio protiv njih. To je bio jedini gol za mene u prošloj sezoni, sada asistencija i gol. Naravno da sam presrećan, pre svega zbog pobede mojim doprinosom. Drago mi je i zbog Rikarda koji je nastavio svoj golgeterski niz. Bitno je da smo pobedili i da idemo dalje ka našem cilju.

Foto: Starsportphoto

 

Partizan ima dosta igrača u rosteru, pa postoji zdrava konkurencija, što Obradović potvrđuje!

- To i jeste ključ ovih dobrih rezultata od početka godine i prošle sezone, zato što svako svakog gura napred, svi daju svoj maksimum, svi smo ovde zbog jednog cilja-da osvajamo trofeje. Konkurencija je zdrava, svi se podržavamo, u svakom trenutku, i to je ono najbitnijeUtakmice pre i posle derbija su nezgodne. I fizički i emotivno, derbi te iscrpi u svakom smislu te reči, ali kada si u Partizanu to je to. Utakmice su na svaka tri-četiri dana i svaka utakmica je na pobedu. Mi smo u tom ritmu i to smo prihvatili, dosta je nas povratnika, dosta je dece Partizana. Znamo kako se igra ovde, svi su gladni, svi su fokusirani.

Foto: Starsportphoto

 

Kaže iskusni defanzivac da je u godinama i da se hrani zdravo i vodi računa o sebi više nego ranije!

- Već sam u 33. godini, sledeće leto 34. Oseti se, puno sam prešao, tako se uvek našalim. Duga karijera, mi smo istrošeni, tako da pazim kako spavam, šta jedem, radim prevencije povreda svakodnevno. Ulažem u sebe, želim da uživam u ovom momentu. Fudbal je privilegija, to je ono što volim da radim i želim da trajem što duže!

Flora je tim o kom se ovde govori sa nipodaštavanjem, a oni pobeđuju u ligi visokim rezultatom, a imaju  6-7 startera u reprezentaciji!

- O Flori nismo razmišljali jer imamo Spartak već u nedelju, koja je takođe ozbiljna ekipa, u vrhu tabele naše lige. Treba prvo da maksimalno fokusirani uđemo u taj meč, pokušamo opet da pobedimo, pa ćemo imati vremena da se spremimo za četvrtak. Flora nije slučajno u Ligi konferencija, dominantni su u svom prvenstvu, imaju dosta reprezentativaca. Videli smo da ih Gent nije tako lako dobio tamo, samo 0:1. Svaka utakmica u Evropi je posebna, poznato je da danas nema lakih protivnika!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aca

pre 2 godine

Fudbal je na granici ponora! Pojedina sportska stampa vise pise o prolivu igraca Zvezde nego o igri Partizana! Izgleda da na nasim prostorima fudbal i igra nisu bitni.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija