• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.09.2021

13:29

SVUDA POĐI, U HUMSKU OPET DOĐI! Miletić presrećan zbog DEBIJA!

Starsportphoto

Partizan

SVUDA POĐI, U HUMSKU OPET DOĐI! Miletić presrećan zbog DEBIJA!

Podeli vest

Fudbaler Partizana Nemanja Miletić rekao je da je srećan zbog svog povratničkog debija za crno-bele

Miletić je sinoć na startu drugog poluvremena na meču sa ekipom Mladosti iz Lučana zamenio Igora Vujačića i prvi put je zaigrao od povratka u Partizan.

- Poznato je koliko sam bio srećan kada sam se vratio u Partizan, ali fudbal je takav. Odmah sam na početku zadobio malu povredu butnog mišića zbog koje nisam mogao da uđem u željenu formu. Tri meseca nisam igrao utakmica, pa se sve moralo nadoknaditi. Ali, hvala Bogu, predanim radom i uz pomoć struke, evo me ponovo ovde na svom povratničkom debiju - rekao je Miletić za klupski sajt.

Foto: Starsportphoto

 



- Šef Stanojević ništa ne prepušta slučaju. Od prvog dana smo on i ja radili individualne analize kako bih se što pre prilagodio njegovom sistemu igre. Desila se te povreda butnog mišića, ali je sada sve iza mene i presrećan sam što sam ponovo obukao najlepši i najbolji- Partizanov dres.

Miletić je prethodno u u Partizanu igrao desnog beka, a vratio se kao štoper.

Foto: Starsportphoto

 



- Baš sam prokomentarisao da mi uopšte nije čudno, jer je moja osnovna pozicija štoperska. Ovde svi igramo kako tim i šef nalažu, a što se mene tiče, ne da mi nije bilo čudno, naprotiv!Tako je kako je, jak raspored. Mi moramo na svakoj da idemo na pobedu ili kao što šef kaže "Ova mi je život!“ Svaka je u Partizanu život, posebno sad. U rosteru ima igrača, naravno nedostaje nam i Dača (Danilo Pantić), ali se borimo i ne odustajemo -  zaključio je Miletić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija