• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

02.10.2021

16:43

STANOJEVIĆ SE PRAVI TOŠA! FSS kaznio Partizan sa četiri meča bez navijača u gostima, a on se posle tri čudi zašto ne mogu u Kruševac

Starsportphoto

Partizan

STANOJEVIĆ SE PRAVI TOŠA! FSS kaznio Partizan sa četiri meča bez navijača u gostima, a on se posle tri čudi zašto ne mogu u Kruševac

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da njegova ekipa maksimalno koncentrisana i spremna dočekuje predstojeći meč protiv Napretka i istakao da se nada da će i priristalice crno-belih biti na tribinama stadiona u Kruševcu

- Svima je jasno šta nam znači svaka utakmica u prvenstvu. Ovu s Napretkom, pred pauzu, dočekujemo u dobrom raspoloženju i želimo da uradimo ono što je najbolje za nas. Napredak igra u dobroj formi ove sezoni, pogotovo kod kuće, tako da maksimalno koncentrisani i spremni idemo na tu utakmicu - rekao je Stanojević na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Partizana gostuju sutra u Kruševcu ekipi Napretka, u utakmici 12. kola Super lige Srbije.

Crno-beli u ovu utakmicu ulaze kao lideri šampionata, sa 28 bodova, dok je Napredak trenutno peti sa deset bodova manje.

- Kadrovska situacija je dobra. Osim (Siniše) Saničanina koji je bolestan od korone, ostali su zdravi. Imamo danas trening i videćemo koji će igrači igrati sutra - rekao je Stanojević.

Trener Partizana je naveo i da nije teško motivisati igrače pred poslednju utakmicu uoči reprezentativne pauze.

- Sama činjenica da smo na prvom mestu i da treba da ostanemo tu ne daje nam mogućnost da neko ne bude motivisan. Mislim da bi to bilo neozbiljno - rekao je Stanojević i najavio da će ponovo biti promena u sastavu tima.

Foto: Starsportphoto

Aleksandar Stanojević prilikom razgovora sa Grobarima pre nekoliko dana

Na pitanje novinara da li je Partizan, posle pobede nad Florom, ušao u neku pobedničku rutinu, Stanojević je rekao da njegov tim ima pobednički mentalitet.

- Uglavnom igramo dobro, bili su periodi nesigurne igre, ali generalno za sada je tako. Ne možete uvek da pobeđujete. Oprezni smo pred svaku utakmicu, tako idemo i u Kruševac - rekao je Stanojević.

On je naveo i da se nada da će na tribinama u Kruševcu biti dosta navijača, ali se iznenadio odlukom uprave Napretka da navijačima Partizana neće biti dozvoljen ulazak na stadion.

- Nisam znao. Proverićemo... Mislim da smo odradili smo tri utakmice kazne... Ne možemo da budemo kažnjeni 33 meča (FSS je crno-bele kaznio četiri utakmice), nismo baš toliko strašnu stvar uradili. Očekujem naše navijače. Navijači nam mnogo znače, nemojte da nam oduzimate nešto zbog čega se igra fudbal - istakao je Stanojević.

- U redu, desilo se nešto u Novom Pazaru, svako je kažnjen adekvatno, ne bi trebalo više da pričamo o tome - dodao je trener Partizana.

Utakmica između Napretka i Partizana igra se u nedelju od 16 časova.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
marko

pre 2 godine

Niste vi svesni kakav je to sljam i ljiga. Prica o teskim vremenima, kao on je zapretio Predsedniku Vucicu protestima a istina je da je obicna kukavica koja je navikla da bude povlascena u svemu

alekmaric93

pre 2 godine

Pravi tenziju namerno glumi zrtvu. Uvek je on nesto ostecen i sve je usmereno protiv njega. Mozda su otisli vuletic i pantic ali je ostao ovaj kao njihov istomisljenik

qonzul

pre 2 godine

Namerno kaznjavaju ove klubove koji su proneli slavu Titove Jugoslavije sirom planete.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija