• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.10.2021

14:13

Popović začarao mrežu u Evropi pa otkrio tajnu! Stojke mi šalje poruke iz Arabije

Starsportphoto

Partizan

Popović začarao mrežu u Evropi pa otkrio tajnu! Stojke mi šalje poruke iz Arabije

Podeli vest

Golman Partizana Aleksandar Popović nije primio gol protiv Anortozisa (2:0) i Flore (2:0) u prva dva kola Lige konferencija, pa se navijači nadaju da će tako ostati i protiv Genta (četvrtak, 19.45, Arena 1, RTS)

Golman crno-belih uveren je da može opet da sačuva gol.

- Može Partizan opet da ne primi gol. Ceo tim igra zajedno defanzivu, svi se borimo kako da postignemo gol, ali i da se odbranimo. To je jedan od kvaliteta našeg tima i jedini način da nastavimo seriju pozitivnih rezultata. Smatram da to možemo da uradimo još jednom - kazao je pred utakmicu Aleksandar Popović.

Foto: Starsportphoto

 

- Mi da smo najkvalitetniji u ovoj grupi. Igramo na našem stadionu, imamo dobre šanse za pobedu i prvu poziciju. Belgijanci imaju veliki izbor napadača, ali ne mogu svi da igraju. Skautirali smo ih pojedinačno, raspolažemo informacijama, pripremamo se kao za svaku drugu utakmicu, a pošto smo domaćini, pokušaćemo da igramo napadački. Kao i svaki put.

Foto: Starsportphoto

 

Popović je ove sezone prvi golman Parnog valjka, posle definitivno odlaska Vladimira Stojkovića u Saudijski Arabiju. Milan Lukač je angažovan kao podrška Popoviću i Nemanji Stevanoviću.  

- Nije Lukač nadomestio u potpunosti Stojkovićev odlazak. Ipak je Vladimir bio duže s nama i poseduje više iskustva, ali smo dobili nešto više. S druge strane, Stojke mi posle svake utakmice šalje poruke, čestita na odbranama ili svetuje šta bi trebalo da popravim.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija