• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.12.2021

12:22

JOVIĆ PUCA OD SAMOPOUZDANJA! Siguran sam, dobijamo ANORTOZIS!

Starsportphoto

Partizan

JOVIĆ PUCA OD SAMOPOUZDANJA! Siguran sam, dobijamo ANORTOZIS!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana pobedili su juče na svom terenu ekipu Novog Pazara sa 2:0. Golove za crno-bele postigli su Marko Milovanović i Nemanja Jović sa penala

Fudbaler Partizana Nemanja Jović rekao je danas da utakmica protiv Novog Pazara nije bila laka i da mu znači što je postigao gol, ali je i istakao da je siguran u pobedu crno-belih protiv Anortozisa u Ligi konferencija.

- Znali smo da će utakmica biti teška. Novi Pazar je tvrda ekipa, imaju dobre igrače. Znali smo da neće biti lako, ali smo bili fokusirani i uzeli tri boda - rekao je Jović, prenosi klub.

Biser crno-belih je izveo penal i postavio konačan rezultat sredinom prvog poluvremena. 

- Znao sam da ću da šutiram penal ako ga bude bilo, vežbao sam na treninzima. Bio sam fokusiran i lopta je završila iza golmana. Drago mi je što smo Marko i ja dali golove za ovu pobedu, značiće nam obojici mnogo - rekao je Jović.

Foto: Starsportphoto

- Kad sam bio omladinac izvodio sam penale, a ovo mi je prvi put da ih izvodim u prvom timu i veoma sam ponosan na to. Vežbao sam dosta, trudio se da svakim treningom doprinesem što više mogu, smatram da je zato doneta ta odluka - dodao je on.

Crno-bele u četvrtak očekuje poslednja utakmica grupne faze Lige konferencija protiv Anortozisa, a upravo protiv ovog tima Jović je upisao asistenciju prilikom gostovanja na Kipru.

- Siguran sam da ćemo pobediti. Izaći ćemo na teren i daćemo sve od sebe da izadjemo kao pobednici. Bio bih presrećan kad bi se ponovila ta asistencija, daću sve od sebe da se to ostvari - naveo je Jović.

Utakmica Partizan - Anortozis na programu je u četvrtak od 18.45.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija