• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.12.2021

13:12

PARTIZAN OSLABLJEN! Stanojević ima loše vesti o Pantiću! O remiju mislim  od 85. minuta

Starsportphoto©

Partizan

PARTIZAN OSLABLJEN! Stanojević ima loše vesti o Pantiću! O remiju mislim od 85. minuta

Podeli vest

Fudbaleri Partizana u četvrtak (18.45, Arena, RTS) igraju presudnu utakmicu u Konferencijskoj ligi

Timu Aleksandra Stanojevića biće potreban makar bod da ostvari svoj cilj. Partizan je u prvom meču protiv Anortozisa na Kipru slavio 2:0. 

Crno-beli imaju kadrovskih problema pred utakmicu u Humskoj. Danilo Pantić gotovo sigurno ne igra, na povredu se žali i Aleksandar Šćekić.

- Dača Pantić nam izuzetno znači, u odličnoj je formi cele sezone i to nam je veliki hendikep. Tri nosioca igre nisu sa nama. Pantić će pokušati da trenira iako nalazi pokazuju da ne može. Verujem u sve igrače. Lazar Pavlović konkurisati za mesto u timu. Mladi fudbaleri su u dobroj formi. Jović već duže vreme igra dobro i nameće se. Nema mlađih i neiskusnih za mene, svi imaju podjednake šanse da upišu minute - kazao je Aleksandar Stanojević pred utakmicu.

Foto: Starsportphoto©

 

Na konstataciju da li bi možda Milovanović mogao da zameni Rikarda u nekom trenutku na ovom meču, Stanojević se našalio.

- Ja bih voleo Rikardo da izađe u 60. minutu... Šalu na stranu, razmišljamo o svim scenarijima. Danas ću da ih opteretim kako da otvorimo utakmicu, a te stvari ćemo da ostavimo za sutra. Ali 60. minut je najbolja varijanta da izađe Rikardo.

Srpski predstavnik je takmičenje otvorio sa dve pobede, ali i osvojio samo bod iz naredna tri susreta.

- U fudbalu je uvek naredna utakmica najvažnija, ali ovu možemo zaista da okarakterišemo kao najvažniju, jer direktno odlučuje o poretku i vodi nas u proleće. Anortozis igra promenljivo, nepredvidiv je, može da iznenadi na brojne načine. Ipak, spremni smo na sve. Svi znamo šta ova utakmica nosi i koliki je njen značaj. Bitna je za sve nas iz hiljadu razloga. Navijači su nas fanatičnim bodrenjem vodili protiv Sočija i Santa Klare i želja nam je da nam i daju pozitivnu energiju i podršku u četvrtak.

Prvo gledamo klub, naše navijače...

Plasman Partizana u narednu rundu približio bi Srbiju poziciji da za dve godine ima pet predstavnika na međunarodnoj sceni i dva kluba u Ligi šampiona.

- Neka svako uradi svoj deo posla, pa potom, kad se sve završi da pričamo o tome. U ovom trenutku zaista ne razmišljam šta će biti za dve godine. Prvo gledamo klub, naše navijače, pa širu sliku. Uspeh koji je ostvarila reprezentacija svakako nam daje impuls da i mi pružimo doprinos - kazao je Stanojević.

Anortozis pobedom može da se plasira u nokaut fazu.Timu Aleksandra Stanojevića biće potreban makar bod da ostvari  cilj.

O tome da je bod dovoljan razmišljaćemo u 85. minutu. Dotad, idemo na pobedu. Razmišljamo o svemu, o igri na više načina. Moramo nešto da rizikujemo. Rival igra rasterećeno u gostima. U situaciji je da, takođe, odlučuje u svojoj sudbini i siguran sam da će u nekom momentu napasti. Videćemo da li će u prvih 15 minuta ili u nastavku. Igramo pred našim navijačima i probaćemo da učinimo sve kako bismo prošli. Imamo i plan B ukoliko bude neophodan rezultat. 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Skandal u školi u Tutinu! Nastavnik trdi da ga napao kolega: Psovao mu majku i pretio!
Društvo

Skandal u školi u Tutinu! Nastavnik trdi da ga napao kolega: Psovao mu majku i pretio!

"Pomoćnik direktora me je prvo snažno udario ramenom u grudni koš, da bi me kasnije ponovo napao, uhvatio me za revere i gurnuo na vrata tom silinom da ih je otvorio", priča Denis Šabanović, nastavnik srpskog i bosanskog jezika u srednjoj Tehničkoj školi u Tutinu koji je nastavnika i pomoćnika direktora Imera Ademovića optužio da ga je, prvo verbalno, a onda fizički napao posle redovne sednice Nastavničkog veća.

18.04.2024

17:47

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana
Društvo

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana

U svetlu nedavnog predloga koji je Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković podnela Ustavnom sudu Srbije, Republički geodetski zavod apeluje na javnost i nadležne institucije da preispitaju celokupni Zakon o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture ako trenutne odredbe stvaraju diskriminatorske prepreke za osobe lošijeg imovinskog stanja, kao i druge ugrožene društvene grupe.

18.04.2024

17:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija