• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.12.2021

20:00

PARTIZANOV TIM ZA "MEČ SEZONE"! Bez kalkulacija, STANOJEVIĆ izabrao 11 NAJBOLJIH za Anortozis!

Starsportphoto

Partizan

PARTIZANOV TIM ZA "MEČ SEZONE"! Bez kalkulacija, STANOJEVIĆ izabrao 11 NAJBOLJIH za Anortozis!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana sutra od 18:55 dočekuju Anortozis u utakmici poslednjeg kola grupne faze Lige konferencija

Čitava evropska jesen Partizana staje u 90 minuta fudbala protiv Anortozisa! Upravo je sve počelo protiv kiparskog tima, delovalo bajkovito i savršeno, ali su porazi od Genta i Flore znatno zakomplikovali sudbinu crno-belih. 

Ipak, Partizan, iako je otežao svoj put ka evropskom proleću, još uvek sam odlučuje o svojoj sudbini, a sutrašnji rival Anortozis u Beograd dolazi da napadne mesto u nokaut fazi Lige konferencija. 

Budući da je važnost meča ogromna ne treba očekivati da će Aleksandar Stanojević preterano kombinovati. Partizan mora maksimalno fokusiran da uđe u sutrašnji duel, te da kako zna i ume savlada Anortozis! 

Kada je reč o odbrani dilema ne bi trebalo da bude. Na golu će biti Aleksandar Popović, štoperi Vujačić i Saničanin, a po bokovima će dejstvovati Slobodan Urošević i Aleksandar Miljković. Postoji mogućnost da prednosti uz desnu aut liniju dobio Marko Živković. 

Foto: Starsportphoto

Činjenica da je Bibras Natho van stroja vezuje ruke treneru Stanojeviću i očekuje se da od prvog minuta zaigraju Šćekić, Zdjelar i Jojić, a da bivši as Borusije Dortmund dobije nešto ofanzivniju ulogu u odnosu na ranije mečeve. 

Po bokovima će zaigrati Kvinsi Menig i, verovatno, Nemanja Jović dok je sam špic napada rezevrisan za Rikarda Gomeša. Teško je za očekivati da će Stanojević pokušati sa dvojicom napadača, li je moguće da Danilo Pantić dobije prednost u odnosu na Jovića. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija