• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.12.2021

17:08

PARTIZAN JE POKAZAO VELIČINU! Štoper CRNO-BELIH oduševljen zbog EVROPSKOG PROLEĆA!

Starsportphoto

Partizan

PARTIZAN JE POKAZAO VELIČINU! Štoper CRNO-BELIH oduševljen zbog EVROPSKOG PROLEĆA!

Podeli vest

Fudbaler Partizana Siniša Saničanin rekao je srećan zbog plasmana u nokaut fazu Lige konferencija, da je njegov tim pokazao koliko je veliki i da trener može da se svakog igrača

- Izborili smo drugo mesto, prošli smo dalje i izborili evropsko proleće, ako se ne varam, sedmo u istoriji. Ovo je velika stvar za nas. Znali smo da će utakmica biti teška po ovako nezgodnom terenu, ali imali smo svoj cilj. Naravno, išli smo na pobedu, ali znali smo i da nam ovo odgovara. Veoma smo srećni što idemo dalje - rekao je Saničanin, prenosi klub.

Fudbaleri Partizana plasirali su se sinoć u šesnaestinu finala Lige konferencija, pošto su na svom terenu odigrali nerešeno 1:1 sa kiparskim Anortozisom, u poslednjem meču Grupe B.

Partizan je bio oslabljen zbog povreda Lazara Markovića, Bibrasa Natha, Danila Pantića, a potom i Rikarda Gomeša.

- Imali smo nekoliko bitnih igrača koji su nam nedostajali. Bilo je par pehova za nas, ali je Partizan pokazao koliko je velik klub, da šef i stručni štab mogu da se oslone na sve igrače i koliko su svi igrači bitni. Odradili su svi momci zadatak na visini - rekao je Saničanin.

Foto: Starsportphoto©

Iako je grupna faza Lige konferencija završena, crno-bele pre zimske pauze očekuju još dva meča u Super ligi Srbije.

- Imamo još dva veoma bitna kola za nas. Moramo da nastavimo dalje, da odradimo jako još te dve utakmice do kraja i da zadovoljni idemo na pauzu - zaključio je Saničanin.

Fudbaleri Partizana, koji su lideri domaćeg šampionata, u ponedeljak gostuju Metalcu, u utakmici 20. kola Super lige Srbije, a poslednji meč u ovoj polusezoni odigraće na svom stadionu protiv Kolubare.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
marko

pre 2 godine

Da velicina se pokazuje tako sto se izgubi od Flore kojoj je to prva pobeda u istoriji na evropskoj sceni, a onda protiv osmog kluba sa Kipra strepis do 90minuta i igras bunkercinu na domacem terenu. Dzabe se mazu ljudima oci svi znaju da ih vestacki guraju u domacem prvenstvu. Pozdrav

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija