• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.12.2021

09:37

MENIG KUPIO GROBARE ZA SVA VREMENA! Istetoviraću Partizan ako uzmemo titulu!

Starsportphoto

Partizan

MENIG KUPIO GROBARE ZA SVA VREMENA! Istetoviraću Partizan ako uzmemo titulu!

Podeli vest

Kvinsi Menig obeležio je Partizanov finiš polusezone

Holanđanin je video koliko crno-beli dres znači igračima, navijačima, u poslednjem kolu je "poludeo“ od radosti zbog pobedonosnog gola protiv Kolubare u Humskoj (1:0).

Menig će istetovirati Partizan

Svestan je koliko bi težinu imala titula koju Partizan čeka petu godinu.

Slobodno napišite, Kvinsi ako uzme titulu sa staviće na telo Partizan - kazao je za Novosti.

- Počeo sam pre godinu dana sa tetoviranjem, kada sam imao 25 godina. Bio sam odmah u startu navučen. 

Menig je sada pun samopouzdanja, nije kao onaj čovek na prvom večitom derbiju, kada je tek stigao u Beograd.

- To je bilo u mojoj prvoj ili drugoj nedelji po dolasku. Svi su pričali derbi, derbi, derbi... Sličan je okršaju Ajaksa i Fejnorda, možda i veći. Za mene je bilo prerano da zaigram. Videćemo na sledećem.

Foto: Starsportphoto

 

Ajaks i Partizan često porede, najviše zbog omladinske škole koje su, kako kažu obično u Humskoj, dve najbolje u Evropi.

- Crno-bele i „kopljanike“ možete da poredite. Ne bih duboko ulazio, ali je to moguće. Partizan i Ajaks su nešto najbolje što imaju Holandija i Srbija. Oba kluba su konstantno pod pritiskom da moraju sve da pobede, da budu najbolji, igraju velike derbije. Bio sam klinac od 19 godina kada sam bio u Amsterdamu i nisam tako osećao pritisak. Ovde je drugačije. Srbi su emotivniji narod, dok je u Holandiji to samo posao.

Priznaje Menig da mu nije bilo lako kada je krenuo put Beograda, jer je o Srbiji i prestonici malo toga znao. Veliku pomoć pružio mu je Luka Ilić, nekadašnji igrač Zvezde, sa kojim je Kvinsi igrao u Tventeu. 

Foto: Starsportphoto

 

- Nisam imao veliko znanje o Beogradu, ali sam pričao o Partizanu sa Ilićem. On je bio u Tventeu, a ponikao je u Crvenoj zvezdi. Pričao mi je lepe stvari o srpskoj prestonici, o rivalstvu dva kluba. Najbliži su bili pripremljeni na moj odlazak u Partizan. Dugo smo bili u pregovorima sa klubom. Isto kao i ja, ni oni nisu znali šta mogu da očekuju. Mogli su pre toga samo da vide nešto na tv, da pročitaju, a sasvim je drugačije kada dođete ovde. Oni su moja podrška šta god da uradim. Srećan sam u Beogradu. Moram još da se adaptiram, imam veliku pomoć od kluba i saigrača.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17