• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jovana Radivojević

15.02.2022

12:04 >> 20:48

KRENULA FUDBALSKA GROZNICA PRED OKRŠAJ VEČITIH! Dete Partizana i bivši prvotimac za Informer: TITULU NEĆE ODLUČITI DERBI! Stanojević ZNA šta radi, Zvezda UBOLA pojačanje!

Starsportphoto

Partizan

KRENULA FUDBALSKA GROZNICA PRED OKRŠAJ VEČITIH! Dete Partizana i bivši prvotimac za Informer: TITULU NEĆE ODLUČITI DERBI! Stanojević ZNA šta radi, Zvezda UBOLA pojačanje!

Podeli vest

U februaru srpsku fudbalsku javnost očekuje spektakl i novi okršaj dva najbolja kluba u Srbiji! Crvena zvezda i Partizan će 27. odmeriti snage, a odavno nisu bili crveno-beli u nezavidnijem položaju uoči svetkovine srpskog fudbala

Najveći rivali srpskog fudbala su ubedljivo ušli u prolećni deo sezone, pobedama nad Čukaričkim, odnosno Radničkim u Nišu, što govori da nas na stadionu "Rajko Mitić" čeka možda i najbolji susret u odnosu na minulih nekoliko derbija.

Crvena zvezda kaska za Partizanom pet bodova, a izabranici Aleksandra Stanojevića posle četiri neuspešne sezone imaju sve u svojim rukama da vrate titulu u Humsku!

Za Informer.rs se oglasio Nenad Marinković, nekadašnji fudbaler crno-belih, koji je od najranijih fudbalskih dana imao privilegiju da oseti draž fudbalskog spektakla u Srbiji!

Foto: Starsportphoto

 

- U prvom kolu je bio izuzetno težak teren i mislim da je Partizan uradio ono što mu je i bio cilj! Nije uživao u nekoj fenomenlanoj igri, ali išao je po tri boda koja je i osvojio i smatram da je to najvažnije! 

Otkrio je Marinković i šta misli o pojačanjima večitih rivala ove zime...

- Crno-beli nisu žurili, doveli su igrače na pozicijama na kojima je bilo potrebno i nisu ih  nagomilavali! Uradili su sve kako treba. Sa druge strane, Zvezda je pobedila 3:0, ali pri rezultatu 1:0 i dok Čukarički nije dobio crveni karton, meč je bio egal. Ipak, kao što Partizanu znače tri boda u prvom kolu, ista je situacija i sa Crvenom zvezdom jer je uvek prvi meč i najteži. Od svih koje su doveli ljudi sa "Marakane", najviše mi se dopada špic Ohi! Pokazao je na pripremama da se radi o ozbiljnom igraču, golgeteru. Bio je strelac i u prvom kolu, tako da mislim da su pogodili! 

Foto: Starsportphoto

Zvezdan Terzić i Nenad Marinković

- Verujem da titulu neće odlučiti derbi, već "manje" utakmice. Ipak, u slučaju da ostane ova bodovna razlika, sigurno je da će taj susret biti mnogo uzbudljiviji i zanimljiviji, jer u slučaju da Partizan pobedi, smartam da bi osigurao titulu, a ako Zvezda trijumfuje, približila bi se i opet bi bilo zanimljivije! U tom meču ne sumnjam u crno-bele! Milsim da će pobediti i privesti trku za šampiona do kraja kako treba!

Foto: Starsportphoto

 

Fudbalski znalci iz naše zamlje tvrde da je Nenad Marinković jedan od najtalentovanijih igrača koji je rođen 1988. na ovim prostorima! U dva navrata je oblačio crno-beli dres (2004-2010 i 2014-2015), a fudbalsko umeće pokazivao je i u Izraelu, Švajcarskoj, Turskoj, Grčkoj, Rusiji, ali i u domaćoj ligi u dresu Voždovca, Rada i drugih... Na pitanje šta misli da li će neko "kiksnuti" i ko bi to prvi mogao da učini, zamislio se:

- Ne znam ko će prvi kiksnuti (smeh) i da li će uopšte kiksnuti, jer nemaju prava na grešku ni jedni ni drugi, ali veliki je pritisak i jedino zbog toga može da se desi da se negde spotaknu! Opet kažem, nemaju prava na to. Ja bih iskreno voleo da Zvezda kiksne (smeh) i da Partizan podigne pehar i mislim da će to tako i biti - kaže momak koji je bio noćna mora za golmane i dodaje:

Foto: Starsportphoto

 

- Mislim da Sale Stanojević zna šta radi! Zna kako je igrao i šta je igrao do sada i verujem da neće biti problema da ostane sve kao i do sada i da osvoje titulu posle dužeg vremena- zaključio je Nenad Marinković za Informer. rs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17