• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.03.2022

22:54

Stanojević je sada zadovoljniji! OVAJ put smo bili konkurentiji! Hteli smo remi...

Starsportphoto

Partizan

Stanojević je sada zadovoljniji! OVAJ put smo bili konkurentiji! Hteli smo remi...

Podeli vest

Fudbaleri Partizana poraženi su od Fejenorda 3:1 (1:0), u revanš meču osmine finala Lige konferencija

Partizan je u prvom meču u Beogradu poražen 5:2 i u Roterdamu mu je bilo potrebno čudo kako bi prošao dalje, ali se ono nije desilo!

Utisak je da su domaći igrali koliko je bilo potrebno, u nekoliko navrata se čak i "poigravali" sa crno-belima, ali bez obzira na to četa Arne Slota stigla je do sigurnog trijumfa i tako overila plasman u četvrtfinale Lige konferencija. Mada, ruku na srce, sve je bilo rešeno i posle "petarde" u Beogradu. 

Foto: Starsportphoto

 

Nakon utakmice nije imao mnogo razloga za zadovoljstvo trener Aleksandar Stanojević!

- Bili smo konkurentniji, imali smo za 2:2 situaciju, dali smo maksimum! Momci su bili dosta boljIji- rekao je Stanojević i dodao:

Foto: Starsportphoto

 

- Hteli smo da pokušamo da odigramo nerešeno, značilo bi i zbog koeficijenata, ali nas je poremetio prvi gol! Mladi nemaju iskustvo! Bio je ovo težak protivnik za nas, a mi se sada okrećemo prvenstvu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 2 godine

ma da se nosis i ti i Jojic i markovic ,sve idiot do idiota ama ni jednu loptu u oba meca nisu dodali ,al kakav trener takva i ova dvojca

ratko

pre 2 godine

zato i jesi trecerazredni trener ,ko jos oce remi posle primljenih 5 golova ides uvek na pobedu idiote

ratko

pre 2 godine

terajj van iz Partizana i njega i Jojica i Markovica .tako se ne igra za Partizan .nama Treba MAteus da nas nauci da trcimo 150 minuta ako treba

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija