• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.03.2022

18:44

NIKOLA TERZIĆ POSLE POBEDE U SURDULICI: Naravno da možemo do titule!

Starsportphoto

Partizan

NIKOLA TERZIĆ POSLE POBEDE U SURDULICI: Naravno da možemo do titule!

Podeli vest

Fudbaler Partizana Nikola Terzić rekao je da tim ostvario značaj trijumf protiv Radnika u Surdulici

Crno-beli suu ponedeljak u 28. kolu Superlige pobedili Radnik 2:1, a posle početnog vođstva domaćina, izjednačenje je doneo upravo Terzić u 34. minutu, da bi u 48. minutu Rikardo Gomeš postavio konačni rezultat za važna tri boda crno-belih.

Mladi napadač bio je jedan od najzaslućnijih za tri boda Partizana, osvojena na gostovanju u Surdulici.

- Utakmica je bila veoma teška i sa velikim značajem za nas. Kada smo se pripremali, znali smo da će biti veoma teško, jer je to ekipa koja, do današnje utakmice, nije primila gol u drugom delu prvensta, ekipa koja igra odlično kod kuće gde ih je jako teško pobediti. Naravno, ako dodate na sve i težak teren na kom nije moglo da se igra, a morali smo brzo da se adaptiramo na njega i sve oko nas, ovo što smo uradili čini nas ponosnim, jer smo osvojili veoma bitna tri boda - rekao je Terzić za klupski sajt.

Foto: Starsportphoto

 



- Mislim da smo odlično ušli u utakmicu i pokazali karakter. Što je najvažnije, kada smo posle primljenog gola napravili neverovatnu reakciju, brzo došli do izjednačujućeg pogotka i nastavili da ređamo šanse sa željom da pokušamo da dođemo do preokreta u prvom poluvremenu. Nakon što smo izašli na teren u drugom poluvremenu, veoma brzo smo postigli naš drugi gol i preokrenuli rezultat u našu korist. Do samog kraja smo pokazali karakter, da smo pravi tim i svi kao jedan - kaže mladi Terzić.

Foto: Starsportphoto

 

Naš omladinski reprezentativac je istakao da mu je postignut gol mnogo znači.

-Naravno da sam presrećan, da mi mnogo znači. Na ovako teškom gostovanju ima još veći značaj za tim. Mislim da je došao kao nagrada za vredan rad i trud tokom čitave sezone. Kvinsi je odigrao odličnu utakmicu, probio po desnom boku, čekao sam tu loptu u 16 metara i slabijom, desnom, nogom pogodio. Jako bitan gol za mene.

Kako kaže, ovaj trijumf je osvežio tim Aleksandra Stanojevića.

-Sve je bilo kako treba i kako šef zahteva od nas u takvim utakmicama. Pokazali smo karakter. Uzdigili se posle remija sa Napretkom, igramo odličnu sezoni, u trci smo za titulu. Stigli do osmine finala Lige konferencije. Sada nam predstoji reprezentativna pauza, gde će svi odmoriti i biti spremni za nastavak prvenstva. Naravno da možemo do titule, ima još dosta da se igra. Spremni smo za nastavak i nadamo se da cemo slaviti titulu na kraju - zaključio je napadač Partizana.
 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija