• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.05.2022

14:52

MONSTRUOZNO! Fudbaleru Partizana stižu JEZIVE PRETNJE! Huligani mu ŽELE SMRT, nazivaju ga MAJMUNOM i prete BATINAMA!

Starsportphoto

Partizan

MONSTRUOZNO! Fudbaleru Partizana stižu JEZIVE PRETNJE! Huligani mu ŽELE SMRT, nazivaju ga MAJMUNOM i prete BATINAMA!

Podeli vest

Na utakmici protiv TSC-a iz Bačke Topole, vezista crno-belih Miloš Jojić izviždan je od strane navijača sa tribina, ali je sada stvar otišla mnogo daleko

Pojedini fanovi kluba iz Humske nezadovoljni greškom Jojića kod prvog gola, osuli su drvlje i kamenje po iskusnom fudbaleru.

I ne samo to, već su otišli do granice "neukusnih pretnji", ucena i vređanja na ličnoj osnovi, pa je tako Jojiću na društvenoj mreži Instagram upućeno mnogo gnusnih uvreda.

Foto: Starsportphoto

Miloš Jojić

Bolesne pretnje smrću, jezive provokacije i uvrede, ucene. Sve to ne može da smisli normalan um. Prosto je neverovatno kakvog je teroru preko virtuelnog sveta izložen fudbaler Partizana.

Ovo je samo jedan od poruka koje su zgranule fudbalsku javnost...

Foto: screenshot

Napadi na Miloša Jojića

Snimljene su  pretnje i uvrede na instagramu Miloša Jojića. Može li neko u klubu i u državi da zaštiti fudbalera od pogroma kojem je izložen nedeljama? Kad pričitate sve ono što stiže na "instagram zid" Miloša Jojića, prosto je neverovatno kako taj momak uopšte može da se koncentriše na fudbal i igra utakmice. A narednu Partizan igra već u nedelčju protiv Napretka u Kruševcu.

Foto: Informer

Rade Bogdanović

Svoje mišljenje izneo je i Rde Bogdanović:

- Ništa teže nema za jednog fudbalera, nego kada mu publika zviždi. Bolje da ti pucaju u noge, nego da te omalovažavaju. Veliki balans i teret, neviđeno otežavajuća okolnost da se psihički i fizički vrati u utakmicu. Ne ulazeći u to, da li je igrao dobro, ili loše.

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
maya elijah

pre 1 godinu

Želim ovdje svima reći kako je DR alaba promijenio moju sudbinu. Gotovo petnaest godina radila sam kao prodavačica u jednoj automobilskoj tvrtki i jedva dobivala proviziju za plaćanje računa dok je stanovita kolegica na umu kupovala kuće. Bio sam zbunjen oko nje jer su svi bili zavidni na tome koliku je proviziju napravila. Nisam shvaćao što nije u redu jer sam bio dobar u svom poslu i nije bilo ničeg dodatnog što je učinila što ju je činilo drugačijom i skoro pet godina nisam smogla hrabrosti da joj se izrazim. Jednog dana dok me tjerala, molio sam je da mi da savjet i odlučio učiti od nje, ali ona je rekla da sam bolji na poslu, što me dodatno zbunilo jer je očito bila bolja. Nakon mnogo razgovora, obavijestila me o DR Alabi koja je izvela svoju magičnu čaroliju koja ju je učinila izuzetnom. Dala mi je njegov kontakt i zamolila me da razgovaram s njim i učinim sve što traži od mene. Prošlo je sedam mjeseci i upravo sam kupio svoju prvu kuću i uštedio dovoljno novca da pošaljem svoje blizance na fakultet. Bio sam slomljen i beskućnik i nikad ne bih zamislio da imam dom tako brzo. Hvala DR Alaba. Zamolite ga za pomoć i uz njegovo dopuštenje ostavljam njegov direktni kontakt broj WhatsApp/Viber: +1(425) 477-2744 ILI Email: dralaba3000@gmail.com

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija