• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.05.2022

14:55

PARTIZAN GAZI! Rikardo rešeta i obara rekorde! (VIDEO)

Starsportphoto

Partizan

PARTIZAN GAZI! Rikardo rešeta i obara rekorde! (VIDEO)

Podeli vest

Partizan je posle prvih 45 minuta igre protiv Vojvodine u 5. kolu plej-ofa Superlige vodio sa 2:0 golovima Nikole Terzića i Rikarda Gomeša

 

Nikola Terzić u u četvrtom minutu doneo prednost Partizanu, koju je duplirao Rikardo Gomeš u 41. minutu. 

Vojvodina je bila u napadu, ali je izgubila loptu u šesnaestercu Partizana, pa je usledila ekspresna  kontra crno-belih. Dobio je dugu loptu Rikardo, ušao u kazneni prostor Vojvodine, rešio da šutira i uz pomoć dalje stative lopta je završila u mreži. Dvojica čuvara su bila ispred njega, ali je napadač crno-belih uspeo da ubaci loptu u mrežu

Rikardo Gomeš je došao do kote od 26 golova u Superligi ove sezone čime je postao rekorder Superlige Srbije po broju pogodaka u jednoj sezoni.Rekord su sa po 25 golova držali Aleksandar Pešić i Milan Makarić. Naredni Gomešov cilj je da proba da obori rekord koji drži Savo Milošević u skraćenoj Jugoslaviji sa 30 golova. Onaj apsolutni rekord koji drži Darko Pančev, iz doba velike Juge, sa 34 pogotka iz sezone 1990/91 je nedostižan za napadača Partizana.

 

Ovo je gol Nikole Terzića.

 

Biće ovo prvi deo duela Partizana i Vojvodine, jer će već u sredu na istom mestu dva kluba ponovo odmeriti snage, samo tada u okviru polufinala Kupa Srbije. 

Partizan juri za Crvenom zvezdom. Crno-beli zaostaju dva boda za "večitim" rivalom pred peto kolo plej-ofa Superlige i moraju da pobede sve utakmice do kraja i da se usput nadaju da će neko uspeti da poremeti tim Dejana Stankovića.

Standings provided by SofaScore LiveScore
 
 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17