• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.06.2022

17:22

MARKOVIĆ I TREĆI PUT U PARTIZANU!? Crno-beli žele SRPSKOG štopera!

Partizan

MARKOVIĆ I TREĆI PUT U PARTIZANU!? Crno-beli žele SRPSKOG štopera!

Podeli vest

Srpski štoper Svetozar Marković mogao bi i treći put da zaduži dres Partizana

Iako Partizan još uvek nije pronašao rešenje za poziciju trenera, u Humskoj uveliko rade na formiranju tima za iduću sezonu. Zimus je uprava silno želela da u crno-beli tabor vrati Svetozara Markovića, Olimpijakos je bio tvrd pregovarač, ali daleko od toga da je Partizan odustao od čitavog posla. Naprotiv. 

I dok jedan deo uprave pokušava da pronađe novog trenera, drugi spremno prati situaciju u Pireju. Svetozar Marković je pre četiri meseca tužio Olimpijakos za mobing, zatražio raskid ugovora, a potom se vratio u Beograd gde je samostalno održavao formu. Rasplet se očekuje uskoro, te Partizan strpljivo čeka da, ukoliko arbitraža donese presudu u korist srpskog štopera, odmah angažuje Markovića. 

Foto: Starsportphoto

Crno-beli su voljni da i treći put sarađuju sa Svetozarom Markovićem koji je u prva dva mandata bio stub Partizanove odbrane. Pored toga, u Humskoj će ostati "minus" u srcu odbrane kada ode Bojan Ostojić, a pitanje je da li će u timu ostati Igor Vujačić i Nemanja Miletić. Crnogorski reprezentativac želi da naplati dobre partije i oproba se u inostranstvu, dok bivši reprezentativac Srbije vaga ponude drugih klubova ili produžetak saradnje. 

Podsetimo, Marković se već vraćao u Partizan kao pozajmljen igrač Olimpijakosa, u prvoj godini mandata Aleksandra Stanojevića i odigrao je sjajnu sezonu, koja mu je za kratko otvorila i vrata prvog tima pirejskog kluba.  Ipak, nije se Marković najbolje snašao 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zare

pre 1 godinu

Dok god Partizan dovodi ove izvikane fudbalere nikada nece biti napretka. Bolje da se oslone na svoju mladju skolu fudbala i da daju prilike tim fudbalerima umesto ovim sto su otisli u inostranstvo i posto nemaju oriliku nigde drugde da igraju vrscaju se u Srbiju

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija