• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.06.2022

13:10

FIFA SE UMEŠALA U PREGOVORE PARTIZANA! Evo zašto je PROPAO povratak Miloševića u HUMSKU!

Starsportphoto

Partizan

FIFA SE UMEŠALA U PREGOVORE PARTIZANA! Evo zašto je PROPAO povratak Miloševića u HUMSKU!

Podeli vest

Spor sa ljubljanskom Olimpijom sprečio je Miloševića da se vrati u Partizan

Partizan je u četvrak predstavio novog trenera, a na klupi prvog tima će u budućnosti sedeti Ilija Stolica. Iako je srpski strateg najavljen kao najbolje rešenje za crno-bele, danas se pojavila informacija, koju prenosi "Mozzart sport" da je Savo Milošević bio prva želja uprave. 

Ipak, pregovori su išli u dobrom smeru, ali je konačan dogovor zaustavio novac! Bivši trener Partizana imao je spor sa ljubljanskom Olimpijom koji je dobio pred FIFA sudom, te će slovenački klub u narendih godinu dana Miloševiću morati da isplati 310.000 evra. Uslov za to je da Savo u tom periodu ne preuzme drugi klub. 

Foto: Starsportphoto

Upravo je to razlog zašto se Milošević nije vratio na Topčidersko brdo! Partizan je morao brzo da reaguje, a kao rešenje nametnuo se Ilija Stolica. Mnogi smatraju da je bivši trener Voždovca bio tek deseto rešenje budući da su se sa klubom iz Humske brojni stručnjaci dovodili u vezu. 

Podsećamo, Olimpija je tužila Sava Miloševića da za štetu nanetu klubu budući da je insistirao da u klubu igraju njegovi igrači. Na taj način je smanjio vrednost onimakoji su već bili u taboru Olimpije. Ipak, FIFA je odbacila optužbe. Samim tim, Slovenci će morati da isplate do kraja ugovor koji je bio potpisan do 2023. godine. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bager

pre 1 godinu

Teska neka srpska mutljavina,,Vlasnik ili uprava kluba odlucuje o ogracima a ne trener,,tako da dovodjenje i nametanje " svojih "pulena je vec biznis ,jer ce oni morati da uplate ili solarno plate za tu " medvedju " uslugu,,slovenci su u pravu,,Savo bi i jare i pare,,cisto srpska kalkulacija

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija