• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O.B.

18.07.2022

14:28

SAMO DA IH PARTIZAN IZBEGNE... Midtjiland je prethodne sezone MUČIO ZVEZDU i slavio na Marakani! Sada su još MOĆNIJI!

Starsportphoto

Partizan

SAMO DA IH PARTIZAN IZBEGNE... Midtjiland je prethodne sezone MUČIO ZVEZDU i slavio na Marakani! Sada su još MOĆNIJI!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana će se u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope sastati sa poraženim iz dvomeča Midtjilanda i AEKA koji se nalaze u kvalifikacijama za Ligu šampiona

Bilo je jasno kada je UEFA skratila spisak potencijalnih rivala Partizana na putu ka grunoj fazi Lige Evrope da crno-bele čeka težak zadatak. Danas je u Nionu održan žreb, a četa Ilije Stolice će u trećem kolu kvalifikacija igrati protiv poraženog iz dvomeča Midtjilanda i AEK Larnake. 

Danski i kiparski tim nalaze se u kvalifikacijama za Ligu šampiona, kao vicešampioni svojih zemalja, a onaj koji posle 180 minuta fudbala bude slabiji ići će na megdan crno-belima u Ligi Evrope

Midtjiland: 

Dobro poznat klub fudbalskim fanaticima u Srbiji. Danci su prethodne sezone igrali sa Crvenom zvezdom u grupnoj fazi Lige Evrope i pošteno su namučili srpskog predstavnika. Midtjiland je u dvomeču sa crveno-belima stigao do četiri boda, a jedini su tim koji može da se pohvali činjenicom da su upisali pobedu na Marakani prethodne sezone! 

Ipak, četa Boa Henriksena doživela je brojne promene tokom letnjeg prelaznog roka. Talentovani vezista Oskar Frauolo je u transferu teškom 2.000.000 evra otišao u Borusiju Menhengaldbah, Maroni je pojačao Fluminense, a Brazilcu su za njegovu pozajmicu platili 400.000 evra, Aver Mabil otišao je u Kadiz. Klub su napustili još i Vagner Lav, Božidar Kraev, Viktor Topr i David Ostend. 

Foto: Starsportphoto

Nisu u Danskoj gledali skrštenih ruku kako im veliki deo tima odlazi. Naprotiv, Midtjiland je "razbio kasu" i platio pet miliona Rubinu za Andersa Drejera, a stigli su još i Štefan Gertenman, Kris Kouaku, Pablo Ortiz i Huan Moreno. 

U kvelitete Midtjilanda javnost u Srbiji mogla je da se uveri prethodne sezone. Glavna karika tima je brazilski kreativac Evander koji je na meti brojnih evropskih velikana. Tu su Rafael Onjedika, Gustav Isaksen, nekadašnji ofazivac Selte iz Viga - Pione Sisto, Sori Kaba, ali i veliki broj talentovanih igrača. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija