• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.07.2022

15:29

TANDEM PARTIZANA UVESELJAVAO MALIŠANE! Evo šta Trifa i Smajli kažu o PREDSTOJEĆIM izazovima u Evroligi (VIDEO)

Starsportphoto

Partizan

TANDEM PARTIZANA UVESELJAVAO MALIŠANE! Evo šta Trifa i Smajli kažu o PREDSTOJEĆIM izazovima u Evroligi (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Partizana nalaze se na odmoru, a dok ne počnu pripreme asovi crno-belih Uroš Trifunović i Alen Smailagić posetili su polaznike crno-bele škole na Zlatiboru

Partizan će od jeseni posle dugo vremena igrati u Evroligi, a klub iz Humske se uveliko priprema za povratak na najelitniju košarkašku pozornicu.

Tako su Alen Smailagić i Uroš Trifunović bili gosti popularnog kampa crno-belih koji se i ovog leta održava na Zlatiboru, gde su se družili sa mališanima.

Tom prilikom delili su polaznicima autogram, sliku i uspomenu, a potom dali kratke izjave za klupsku TV. Zanimljivo da su obojica mučili muku sa povredama, zbog kojih su bili podvrgnuti hirurškim intervencijama.

- Počeo sam da se spremam za novu sezonu i iskoristio sam šansu da dođem da pozdravim nove nade našeg kluba. Imao sam operaciju i oporavak, tu sam da pomognem ekipi koliko budem mogao. Evroliga je veliki korak za nas, pogotovo za mlade domaće igrače koji imamo mnogo toga da pokažemo - rekao je Smajlagić, na šta se nadovezao Trifunović sledećim rečima:

- Pokušavam da ispoštujem svako dete, jer sam i ja isto bio dete koje je dolazilo i htelo da se slika. Zaista mi je drago kada vidim da neko želi da se slika sa mnom, da mu dam potpis... Hvala Bogu operacija je završena kako treba, sada sam se vratio na trening i pokušavam da se što brže i bolje oporavim za narednu sezonu. Kada igrate košarku, Evroliga je najveći mogući nivo i to je veliki izazov za sve nas koji ćemo prvi put da igramo to takmičenje. Mislim da treba da uđemo i da damo sve od sebe - dodao je Uroš.

Crno-beli pripreme počinju sredinom avgusta, dok će klub iz Humske uskoro pustiti u prodaju sezonske ulaznice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija