• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.07.2022

11:37

BUDALAŠTINA! Žestok odgovor Vazure na priče o svađi Stolice i Ilieva!

Starsportphoto

Partizan

BUDALAŠTINA! Žestok odgovor Vazure na priče o svađi Stolice i Ilieva!

Podeli vest

Generalni dikrektor Partizana Miloš Vazura demantovao je navode da je trener Ilija Stolica tražio da klub napusti sportski direktor crno-belih Ivica Iliev

Posle tri kola na startu Superlige Partizan ima samo jednu pobedu, navijači traže odlazak uprave, postrojavali su igrače u Humskoj, a kao grom iz vedra neba odjeknula je vest o svađai u sportskom sektoru.

Vazura demantovao svađu 

Navodno je, kako je preneo Žurnal, Ilija Stolica tražio da klub napusti sportski direktor crno-belih Ivica Iliev.  Njih dvojica se navodno ne slažu povodom vizije Partizana u budućnosti, odnosno u pitanju su "koncepcijski razlozi". Međutim,  Miloš Vazura demantovao je pomenute  navode. 

- Budalaština. Uskoro imamo sastanak svi zajedno tako da su spekulacije pojedinih medija netačne. Niko ništa ne zahteva. Nije istina - poručio je za "Meridian Sport" Miloš Vazura.

Foto: Starsportphoto

Miiloš Vazura najavio sastanak

 U prva tri kola doživeli su crno-beli čak dva kiksa. Prvo su u Nišu duboko u nadoknadi došli do 3:3 protiv Radničkog, dok su nedelju dana kasnije u Humskoj odigrali vrlo loš meč i samo remizirali protiv TSC-a i to bez golova (0:0).

Navijači su nakon meča postrojili su igrače ispod juga, dok je i rukovodstvo dobilo "poslednje upozorenje", a izgleda da slična stvar čeka i trenera Iliju Stolicu. Ilija Stolica došao je pre samo mesec i po dana u Partizan, nasledio je Aleksandra Stanojevića. Tim je pretrpeo brojne promene usled odlazaka velikog broja igrača i dolazaka nekolicine novih.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
moma52

pre 1 godinu

Koliko je meni poznato Iliev je podneo ostavku , a pre toga izjavio da ako Partizan ne bude prvak, on odlazi. Partizan nije prvak pet sezona,a Iliev se još mota i za nešto pita u klubu.Ne razumem šta tu nije jasno, on samo treba da se udalji i pokupi pinkle,a sa njim moraju da odu i ovi što ga plaćaju u nedefinisanom statusu ili je "malo morgen" volontirao.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija