• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.08.2022

22:56

REČI ILIJE STOLICE POSLE DEBAKLA, A PRE SMENE: Bolja ekipa je ispala! Ovo nije Partizanov maksimum!

Starsportphoto

Partizan

REČI ILIJE STOLICE POSLE DEBAKLA, A PRE SMENE: Bolja ekipa je ispala! Ovo nije Partizanov maksimum!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana posle remija (2:2) sa AEK-om iz Larnake eliminisani su iz Lige Evrope, a evroski put nastaviće u plej-ofu za Ligu konferencija

Trener ekipe iz Humske na kraju meča je rekao: 

- Bolja ekipa ne ide dalje. Počeli smo dobro, kontrolisali sve kako treba, a onda su se izrodile greške zbog kojih smo i ispali iz Lige evrope. Neprijatna situacija. Celo drugo poluvreme bilo je problematično primili smo gol, pa onda Kvinsijeva stativa, nemamo sreće, verovatno nismo ni zaslužili - rekao je Stolica i nastavio:

Foto: Starsportphoto

 

- Uvek neko odskoči oni su odskočili nismo uspeli da izdržimo i uvećamo razliku! Čestitam AEK na prolasku-  rekao je trener crno-belih, a na pitanje novinara Arenasporta da li je ovo Partizanov maksimum odgovorio:

- Ovo nije Partizanov maksimum, ali ovo je ono što jeste trenutno!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija