• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.09.2022

20:55

(OCENE) PARTIZAN IZVUKAO BOD, MOGLO JE GORE, ALI MOGLO JE BOLJE!  Dijabate oduševio u drugom poluvremenu, ODBRANA PODBACILA, Rikardo ušao u  istoriju!

REUTERS/Radovan Stoklasa

Partizan

(OCENE) PARTIZAN IZVUKAO BOD, MOGLO JE GORE, ALI MOGLO JE BOLJE! Dijabate oduševio u drugom poluvremenu, ODBRANA PODBACILA, Rikardo ušao u istoriju!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno utakmicu prvog kola grupne faze Lige konferencija protiv Slovačkog (3:3)

Bio je ovo veoma uzbudljiv meč. Slovačko je pogotcima Kalabiške imao prednost od 2:0 u prvom poluvremenu, dok je Kristijan Belić dobio crveni karton.

Ipak, crno-beli su izašli u drugo poluvreme sa potpuno drugačijom energijom. Prvo je Dijabate postigao dva gola,  a zatim je Rikardo bio precizan za 3:2.

Ipak, nisu uspeli crno-beli da sačuvaju prednost, pogodio je Kozak za izjednačenje u 83. minutu i utakmica je završena rezultatom 3:3.

OCENE:

Aleksandar Popović 6.5 - Čuvar mreže crno-belih primio je tri pogotka na ovom meču. Ipak, Popović nije pravio katastrofalne greške na ovom meču, ali daleko od toga da je bio na svom nivou.

Marko Živković 5.5 - Veoma bledo izdanje defanzivca Partizana. Na terenu je proveo smo 45 minuta, ništa nije uspeo da doprinese timu.

Svetozar Marković  6- Nije Marković imao fantastično veče, daleko od toga što "grobari" očekuju od njega.

Foto: REUTERS/Radovan Stoklasa

Igor Vujačić 6 - Odbrana crno-belih uprkos pobedi danas je potpuno zakazala. Igor Vujačić nije bio na svom prepoznatljivom nivou.

Siniša Saničan 6 - Ni Saničaninovo Izdanje nije bilo briljanto na ovom meču. Defanzivna linija je danas potpuno zakazala

Slobodan Urošević 6 - Kapiten Partizana danas nije bio pravi predvodnik tima. Izostajala je njegova incijativa, skoro da je bio nevidljiv na terenu.

Foto: REUTERS/Radovan Stoklasa

Hamidu Traore 6 - Vezista Partizana  je na terenu proveo svih 90 minuta. Ipak, Traore je bez konkretnik poteza na terenu.

Kristijan Belić  5 - Samo 22. minuta je na terenu proveo Kristijan Belić. Dobio je direktni crveni karton zbog grubog starta, te je na katastrofalan način iskoristio ovu evropsku šansu

Bibras Natho 6.5- Iskusni Izraelac  na terenu je bio do 71. minuta.  Učestvovao je u nekoliko akcija, ipak njegov doprinos je skroman.

Fuseni DIjabate 8.5 - Nije Dijabate bio previše uočljiv na terenu u prvom poluvremenu. Ipak, u drugom je postigao dva maestralna pogotka i vratio crno-bele u igru.

Foto: REUTERS/Radovan Stoklasa

Rikardo 7.5- Rikardo je na ovoj utakmici postao najbolji strelac crno-bele ekipe u istoriji kada su u pitanju evropske utakmice. Postigao je pogodak za 3:2,  ipak uspeli su fudbaleri Slovačkog da se vrate u meč 

Andrade  6.5 - Ušao je u igru 46. umesto Živkovića. Uneo je Andrade određenu svežinu u drugom poluvremenu u taboru crno-belih. Učestvovao je akcijama, ali daleko od toga da je ovaj performans na njegovom nivou.

Aleksanda Filipović 6 -  U igru je ušao umesto Natha u 71. minutu Nije se preterano pokazao  na terenu Aleksandar FIlipović


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija