• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.09.2022

16:30

PARTIZAN OSLABLJEN NA STARTU SEZONE! Obradović OBJAVIO loše VESTI!

Starsportphoto

Partizan

PARTIZAN OSLABLJEN NA STARTU SEZONE! Obradović OBJAVIO loše VESTI!

Podeli vest

Košarkaši Partizana vratili su se sa priprema u Španiji, gde su odigrali nekoliko kontrolnih mečeva

Crno-beli će samo kratko boraviti u srpskoj prestonici, pošto ih očekuje put u Rusiju na još jedan jak turnir pred start nove sezone.

Izabranici Željka Obradovića igraće na dva fronta, posle osam godina vratili su se u Evroligu, dok im predstoje i borbe u ABA ligi.

- Pripremne utakmice služe da bi se videle neke stvari i neke slabosti na kojima ćemo insistirati  na narednim treninzima, pre svega odbrani, mislim da su tu najveći probllemi koje imamo. Bila je velika razlika između prvih utakmica i na kraju zadnje dve što se tiče protoka lopte i onoga što bi trebalo da igleda kao timska igra – rekao je trener crno-belih Željko Obradović o turniru u Španiji.

Najtrofejniji evropski stručnjak priznao je da kadrovska situacija u ekipi nije za pohvalu:

- Nažalost, imamo priličan broj igrača koji nisu u mogućnosti da treniraju sa ekipom, pričam o Avramoviću, Smailagiću, Danteu i Glasu, plus Papapetru koji će se priključiti u narednim danima, s obzirom da je pre nekoliko dana završio Evropsko prvenstvo, pa smo mu dali par dana odmora. Tako da smo u jednoj situaciji koja nije nimalo naivna, ali moramo da nastavimo da radimo i pripremimo se za taj turnir u Moskvi, koji je protiv ozbiljnih timova i praktično posle povratka iz Moskve ćemo imati period od pet dana, kada ćemo sve da analiziramo i da probamo da budemo što spremniji za početak ABA lige, a kasnije i Evrolige.

Foto: Starsportphoto

Alen Smailagić je zbog povrede van stroja

Partizan na startu regionalnog i najelitnijeg klupskog takmičenja čekaju gostovanja, dok će ekspedicija ove sezone više vremena provoditi u putu, nego u hali na treninzima.

- Mislim da to nije bitno. Bitno je da se ekipa pripremi, da tada bude u najboljem mogućem trenutku, neće biti lako. Pretpostavljam da ova trojica igrača imaju ozbilje povrede, i Aleksa i Alen i Glas, oni sigurno prvi period neće biti s nama, koliko, ja to ne mogu da kažem. Prognozama se bave doktori. Što se Dantea tiče, preporuka je da ne putuje u Moskvu – istakao je Obradović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

pa kupi igrace nemoj posle da kukate kako niste imali sa kim da igrate ,imate para ikupuj

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija