• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.10.2022

14:10

PAPAPETRU PRED MORNAR! Fokus na našoj igri! Obradović posebno hvali JEDNOG IGRAČA!

Starsportphoto

Partizan

PAPAPETRU PRED MORNAR! Fokus na našoj igri! Obradović posebno hvali JEDNOG IGRAČA!

Podeli vest

Košarkaš Partizana Joanis Papapetru kaže da je ekipa napredovala i počela da igra bolje, ali da će morati da pruži maksimum kako bi u predstojećoj utakmici u ABA ligi pobedila Mornar iz Bara

Izabranici Željka Obradovića su posle tri kola regionalnog takmičenja na čelu ABA lige sa skorom 3-0, a sada ih čeka put na megdan Mornaru.

- Moramo da zadržimo fokus i nastavimo da unapređujemo našu igru. Mislim da smo napredovali, počeli da igramo bolje, da se borimo. Moramo da zadržimo taj mentalitet, poštujemo protivnika i damo 100 odsto mogućnosti da bismo ostvarili pobedu - rekao je Papapetru za klupski sajt.

Foto: Starsportphoto

Željko Obradović

OBRADOVIĆ HVALI BARANE

Crno-beli igraju u ponedeljak (21) u Baru utakmicu četvrtog kola regionalne lige. Klub iz Humske posle treninga u Beogradu, večeras će otputovati u Crnu Goru.

- Idemo da igramo protiv tima koji igra izuzetno ofanzivnu košarku. Zahvaljujući pre svega plejmejkeru kojem je trener dao sva prava i sa pravom je to učinio pošto ima veliki kvalitet. Naravno da ćemo voditi računa i o ostalim igračima. Imaju izvanredno postavljenu igru u napadu i očekuje nas teška utakmica - rekao je trener Partizana Željko Obradović, naglašavajući da očekuje tešku utakmicu.

Posle tri kola u ABA ligi, Mornar ima dve pobede i poraz.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija