• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.10.2022

16:23

KAMPACO U PARTIZANU!? Evo šta je ISTINA! Oglasio se poznati agent o "BOMBI" crno-belih!

Partizan

KAMPACO U PARTIZANU!? Evo šta je ISTINA! Oglasio se poznati agent o "BOMBI" crno-belih!

Podeli vest

Argentinski košarkaš Fakundo Kampaco nije ni razmatrao opciju da se iz Denver Nagetsa preseli u tabor Partizana

Kao bomba odjeknula je vest da je Partizan na pragu kapitalnog pojačanja. Crno-beli već neko vreme tragaju za organizatorom igre, a kao glavni kandidat za poziciju plejmejkera istakao se Fakundo Kampaco. Argentinac je nedavno ostao bez ugovora u Denver Nagetsima, ali nekoliko dana pošto se pojavila informacija o njegovom dolasku u Beograd Kampaco je promovisan u Dalas Maveriksima. 

Brojni klubovi iz Evrope bili su zainteresovani za Kampaca, između ostalog Real Madrid i Fenerbahče, u priču se potom uključio i Partizan, ali agent argentinskog košarkaša David Karo demantovao je glasine da je njegov štićenik mogao u tabor crno-belih. 

Foto: Tanjug/AP

Fakundo Kampaco u dresu Denver Nagetsa

- Sve spekulacije oko toga su smešne. Uz svo dužno poštovanje svima, ali priča o Partizanu nema nikakvog smisla. Niti smo ih kontaktirali niti je bilo ko od njih nas kontaktirao. Dolazak u Evropu je uvek bio plan B za Fakunda, hteo je da ostane tamo. U Evropi postoji samo pet klubova koji mogu da mu ponude platu koju ima, svi znamo koji su to klubovi - rekao je David Karo za argentinski portal "BasketPlus". 

Prethodno je čitavu stvar demantovao i Željko Obradović koji je nakon poraza od Armani Milana govorio o činjenici da se Partizan dovodi u vezu sa nerealnim pojačanjima, te zamolio medije da prestanu sa tim špekulacijama. 

- To što se priča o imenima, pa se pominju cifre Bože me sačuvaj. To je jedini komentar: Bože me sačuvaj. Tri meseca se priča o imenima, o transferima... Neko je pomenuo Kampaca. Da li ste pročitali koliko su Fenerbahče i Real bili spremni da ga plate? Da Partizan uđe u to? Pa to je napravljena priča, da Partizan ima pare, da ima ovo, da ima ono. Partizan je napravio fenomenalnu stvar jer ima navijače i zahvaljujući prodaji karata napravio je budžet respektabilan, za nas - rekao je Željko Obradović posle poraza od Armanija u trećem kolu Evrolige. 

Foto: Starsportphoto©

Nakon nekoliko nedelja potrage za novim klubom, Kampaco je uspeo da se izbori za ugovor u Dalasu. On će ponovo sarađivati sa Lukom Dončićem sa kojim je u tandemu osvojio Evroligu u dresu Real Madrida pre nego što se Slovenac otisnuo put NBA lige. 

- Faku nam je rekao da je njegov prioritet NBA liga. Dončić ga odlično poznaje i zna šta sve on donosi timu, ali nije Luka bio ključan faktor. Naravno, pomoglo je to što je rekao dobre stvari o njemu, ali je glavnu reč imao trener Džejson Kid. Čekalo se malo duže, jer su morali da reše status nekoliko igrača, ali su Mavsi od starta bili jasni da traže plejmejkera i najviše im se svideo Kampaco - podvukao je agent Fakunda Kampaca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija