• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.11.2022

13:00

ZVEZDIN RIVAL U HUMSKOJ! Partizan dobio protivnika u NOKAUT FAZI Lige konferencija! POBEĐIVALI I REAL MADRID!

Starsportphoto, Reuters

Partizan

ZVEZDIN RIVAL U HUMSKOJ! Partizan dobio protivnika u NOKAUT FAZI Lige konferencija! POBEĐIVALI I REAL MADRID!

Podeli vest

Žreb za Ligu konfrencija održan je u Nionu. Partizan je izvukao ekipu Šerifa sa kojim se Crvena zvezda sastala prošle sezone u kvalifikacijama za Ligu šampiona

Moldavski tim se posle 1:0 kod kuće i 1:1 u Beogradu plasirao u plej-of za Ligu šampiona, a sada će se sastati sa Partizanom u plej-ofu Lige konferencija. U grupi Lige šampiona Šerif je tada pobedio i Real Madrid.

Partizan na Šerif

Partizan je grupnu fazu Lige konferencija završio na drugom mestu, dok Šerif u ovo takmičenje stiže kao trećeplasirana ekipa iz Lige Evrope.

Ovo će biti drugi dvomeč dva tima, nakon onog u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona u sezoni 2005/06, kada je Partizan slavio dva puta po 1:0.

Partizan će prvu utakmicu igrati na gostujućem terenu. Prve utakmice igraju se 16. februara naredne godine, a revanši su na programu sedam dana kasnije.

 

 

Tim iz glavnog grada Moldavije ove sezone zaustavljen je u trećem kolu kvalifikacija za elitno takmičenje od Viktorije Plzenj (2:4). Do Lige Evrope su eliminisali  Pjunik, a u grupi sa Mančester junajtedom, Sosijedadom i Omonijom završili su treći.

Pobednik ovog duela, narednog protivnika, u osmini finala Lige konferencija, saznaće 24. februara.

 

PAROVI PLEJ-OFA LIGE KONFERENCIJA:

Karabag – Gent
Trabzon – Bazel
Lacio – Kluž
Bodo/Glimt – Leh
Braga – Fiorentina
AEK Larnaka – Dnjepar
Šerif – Partizan
Ludogorec – Anderleht

Foto: Starsportphoto

 

 

Sergej Milinković Savić će sa Laciom igrati sa rumunskim Klužom. Snage će odmeriti Fiorentina i Braga, pa će sa jedne strane biti Luka Jović, Nikola Milenković i Aleksa Terzić , a s druge Uroš Račić

Jedan od neizvesnijih duela biće između Trabzona i Bazela, kao i Ludogoreca i Anderlehta. Interesantno je da će se ponovo ove sezone sastati AEK Larnaka i Dnjepar-1, koji su već bili rivali u plej-ofu za ulazak u LIgu Evrope.

 

 

UŽIVO ŽREB ZA LIGU KONFERENCIJA

 

Šerif - Partizan

AEK Larnaka - Dnjepar 1

Braga - Fiorentina

Bodo Glimt - Leh 

Lacio - Kluž

Trabzonspor - Bazel

Karabag - Gent

14.08 - POČINJE ŽREB! SREĆNO, CRNO-BELI!

14.06 - Vladimir Šmicer, ambasador ovogodišnjeg finala u Pragu izvlačiće kuglice.

14.05 - Đorđo Marketi, zamenik generalnog sekretara UEFA ima reč. On objašnjava proceduru žreba.

14.01 - U toku je predstavljanje svih 16 ekipa, među njima su i crno-beli.

13.55 - Čeka se početak žreba:

 

13.04 Prve utakmice igraće se 16. februara, a revanši su na programu 23. istog meseca. Pobednici idu u osminu finala Lige Evrope – žreb će se održati 24. februara – poraženi završavaju takmičenje na međunarodnoj sceni za ovu sezonu.

13.03 - Najzvučnije ime svakako je Lacio, ali ujedno i želja trenera Partizana Gordana Petrića.

Međutim, lakši rival sigurno bi bi bio AEK Larnaka, bez obzira što su ove sezone Kiprani već izbacili Partizan u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

13.02 - Partizan ima osam potencijalnih protivnika koji dolaze kao trećeplasirani timovi u Ligi Evrope. To su: Bode/Glimt, AEK Larnaka, Ludogorec, Braga, Šerif, Lacio, Karabag i Trabzonspor.

 

 

13.00 - Pratite uz Informer.rs žreb za nokaut fazu Lige Konferencija.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

da li je ovakav naslov vec kao ono pa oni su i reala pobedjivali zato smo izgubili ,takva unapred pravdanja su odvratna i sramna

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija