• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

07.11.2022

17:45

PARTIZANOV BISER POSLE DEBIJA U SUPERLIGI! O obavezama i ODGOVORNOSTI! Evo sa kime ima NAJBOLJI ODNOS!

Starsportphoto

Partizan

PARTIZANOV BISER POSLE DEBIJA U SUPERLIGI! O obavezama i ODGOVORNOSTI! Evo sa kime ima NAJBOLJI ODNOS!

Podeli vest

Mladi fudbaler Partizana Mihajlo Ilić izjavio je da shvata obaveze i odgovornost koje ima u seniorskom timu, da je zadovoljan svojom igrom

Defanzivac Parnog valjka pred kojim je blistava budućnost smatra da još može da napreduje.

- Kroz rad sa prvim timom polako sam se uklapao i shvatio obaveze na glavnoj sceni, koje se prilično razlikuju od nastupa u omladinskom sastavu. Odgovornost je ogromna, a debi od starta u Bačkoj Topoli je za mene bio veoma važan. Nisam imao strah već ogroman motiv da se pokažem, da se borim u dresu Partizana sa ciljem da zajedno dođemo do uspeha - rekao je Ilić za klupski sajt.

Izabranici Gordana Petrića su u nedelju pobedili TSC u Bačkoj Topoli sa 3:2, u utakmici 18. kola Super lige, a biser Partizana je prvi put kao starter igrao u seniorskom timu.

- Jurili smo minus i najvažnije je da smo uspeli da pobedimo. Međutim, potrebno je vremena da se uklopim u novi sistem sa tri štopera. Za početak sam zadovoljan, a trudiću se da budem još bolji. Imam 19 godina i deo sam velikog kluba. Trener Petrić mi je rekao da imam punu slobodu i da se ne opterećujem šta će biti - naveo je 19-godišnji fudbaler.

Foto: Starsportphoto

Mihajlo Ilić

On je istakao podršku saigrača u jučerašnjoj utakmici.

- Dueli sa brzim igračima TSC-a nisu bili laki. Meni je važno da sam imao podršku saigrača. Imam sjajan odnos sa Fejsom, koji je mnogo toga prošao u karijeri i rekao mi je da idem korak po korak. A na terenu najveću podršku imao sam od kolega iz zadnje linije pored kojih sam se osećao sigurno. Pred nama je mnogo obaveza, a ja verujem u nove zajedničke uspehe - dodao je Ilić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija