• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.11.2022

22:04

DEBAKL, A ONDA POJAČANJE! Partizan pronašao CENTRA! (FOTO)

ABA liga/Dragana Stjepanović

Partizan

DEBAKL, A ONDA POJAČANJE! Partizan pronašao CENTRA! (FOTO)

Podeli vest

Košarkaši Partizana doživeli su težak poraz od Olimpijakosa u sedmom kolu Evrolige

Nije Partizan imao realne šanse da u skraćenom rosteru ozbiljnije ugrozi Olimpijakos u Pioniru. Držali su se crno-beli u prvom poluvremenu, ali je grčki velikan uspeo da slomi otpor gostiju u drugom delu i upiše ubedljiv trijumf. 

Crno-beli su igrali u znatno oslabljenom sastavu budući da problema sa povredama imaju Dante Egzum, Balša Koprivica, Aleksa Avramović i Alen Smailagić. Partizan te tako spao na samo dva visoka igrača i jasno je da je Željku Obradoviću potrebno pojačanje, a kako stvari stoje beogradski velikan bi do kraja nedelje mogao da angažuje novog centra. 

Kako prenosi "Mozzartsport", Partizan je krenuo u napad na Vladimira Brodžijanskog. Slovački reprezentativac trenutno je član Bahčešehira, ali ima mogućnost slobodnog izlaska iz ugovora. Crno-beli žele to da iskoriste i dovedu Slovaka. 

Brodžijanski je profesionalnu karijeru počeo u španskom Obradoriju. Nakon dve sezone preselio se u Huventud, a dobre partije u ACB ligi glavna su preporuka Partizanu. Pored toga, Slovak može podjednako da pokrije obe pozicije u reketu i odlikuje ga dobar šut sa distance. 

O kakvom igraču se radi Partizan je danas mogao da se uveri budući da je Brodžijanski predvodio Slovačku do pobede nad Danskom u prvom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Snažni centar je meč završio sa 23 poena, šest skokova i jednom asistencijom. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija