• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.11.2022

10:12

PARTIZAN GOSTUJE BARSELONI U DERBIJU 9. KOLA EVROLIGE! Crno-beli u Kataloniji posle devet godina!

Starsportphoto

Partizan

PARTIZAN GOSTUJE BARSELONI U DERBIJU 9. KOLA EVROLIGE! Crno-beli u Kataloniji posle devet godina!

Podeli vest

Košarkaši Partizana igraće večeras od 20.45 sati u gostima sa ekipom Barselone, u duelu 9. kola Evrolige

Partizan i Barselona su u Evroligi do sada odigrali 10 mečeva, katalonski klub ima sedam pobeda, dok su "crno-beli" ostvarili tri trijumfa.

Crno-beli u Kataloniji gostuju posle više od devet godina, kada su ove dve ekipe imale poslednji okršaj u elitnom takmičenju. Uloga favorita pripada ekipi Šarunasa Jasikevičijusa, ali daleko od toga da će se Partizan lako predati. Tim Željka Obradovića je u fantastičnom raspoloženju, pošto je prošlog petka u Beogradu savladao izraelski Makabi sa 96:88. Samo dva dana nakon ovog duela, Partizan gostuje još jednom španskom gigantu Realu. Obradović upozorava da su neki od najbitnijih igrača pod velikim opterećenjem.

Foto: Starsportphoto

Željko Obradović

- Barselona je tim koji igra izuzetno agresivno i koji se prilagođava protivniku. Ima dosta akcija u napadu i probaju da igraju na različit način. Naravno, to im dozvoljava njihov roster, koji je veoma kvalitetan. Ekipa koja sigurno ima najviše ambicije u Evroligi, ali to ne znači da mi nećemo otići tamo i probati da odigramo najbolju moguću utakmicu. Idemo i razmišljamo samo o Barseloni -  rekao je trener Partizana Željko Obradović uoči meča u Barseloni.

EVROLIGA


Utorak

Monako - Fenerbahče 19.00
Alba - Crvena zvezda 20.00
Makabi - Olimpijakos 20.05
Milano - Efes 20.30
Valensija - Real Madrid 20.30
Barselona - Partizan20.45

Četvrtak


Crvena zvezda - Makabi 17.30
Olimpijakos - Alba 20.00
Milano - Fenerbahče  20.30
Real Madrid - Partizan 20.45

 

 

Standings provided by Sofascore

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vaske

pre 1 godinu

Kakav derbi koga zajebavate ili spinujete za velokog trenera da kupi Jos 4 ili5 igraca do 50 miliona budzet

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija