• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.02.2023

21:27

MAKSIMALNO SPREMNI PROTIV MEGE! Obradović želi NASTAVAK POBEDNIČKOG niza!

Starsportphoto

Partizan

MAKSIMALNO SPREMNI PROTIV MEGE! Obradović želi NASTAVAK POBEDNIČKOG niza!

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je danas da njegova ekipa ima iskustvo od prošle godine sa Megom koje opominje

Košarkaši Partizana sutra od 18:30 časova gostuju ekipi Mege u okviru 18. kola ABA lige.

- Očekuje nas veoma teška i važna utakmica. Imamo iskustvo od prošle godine sa Megom koje nas opominje i sigurno da moramo ući u taj meč maksimalno pripremljeni. Mlada su i ambiciozna ekipa koja će sigurno dati sve od sebe protiv nas. ABA liga je za nas važna i ova utakmica je čak i važnija nego ona koju smo dobili u Kaunasu protiv Žalgirisa - istakao je Obradović.

Foto: Starsportphoto©

Centar Partizana Alen Smailagić dodao je da fokus ekipe mora biti samo na sutrašnjoj utakmici.

- Sledi nam Mega za koju imamo jedan dan da se pripremimo. Nije vreme da razmišljamo o onome što je bilo niti da uživamo u nekim pobedama, već samo da mislimo o onome što sledi. Ima nas dosta u timu koji smo se prošle godine opekli protiv Mege nakon evropske utakmice i sigurno je da moramo pokazati da smo tu lekciju naučili - izjavio je Smailagić.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija