• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.02.2023

13:12

EKSPEDICIJA PARTIZANA STIGLA U KIŠINJEV! NATHO I FILIPOVIĆ NEMAJU DILEMU PRED ŠERIF! Biće teško i njima i nama!

Starsportphoto

Partizan

EKSPEDICIJA PARTIZANA STIGLA U KIŠINJEV! NATHO I FILIPOVIĆ NEMAJU DILEMU PRED ŠERIF! Biće teško i njima i nama!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana sleteli su u Moldaviju, a as crno-belih Bibras Natho izjavio je da ih očekuje teška utakmica protiv Šerifa u prvom meču šesnaestine finala Lige konferencija

- Pre svega, čeka nas težak meč. Šerif je dobra ekipa sa kvalitetnim pojedincima. Biće težak susret za obe strane- rekao je Natho uoči polaska ekspedicije Partizana za Moldaviju.

Utakmica će biti odigrana četvrtak od 21 sat u Kišinjevu bez prisustva navijača.

- Gledali smo i analizirali igru Šerifa. Znamo skoro sve što nam je potrebno. Pripremili smo se i bićemo spremni sutra - dodao je Natho za zvanični Jutjub kanal Partizana.

 

 

Fudbaler Partizana Aleksandar Filipović izjavio je da utakmica u Moldaviji neće da bude laka.

- Ništa ne menja to što neće da bude navijača, pošto igramo na gostujućem terenu. Sigurno je da neće da bude lako, jer je Šerif jedna organizovana ekipa. Analizirali smo ih, znamo njihove vrline i slabosti. Potrudićemo da se sa pozitivnom ishodom vratimo u Beograd- rekao je Filipović.

Šerif u četvrtak protiv Partizana igra prvi zvanični meč u ovoj godini.

- Ovo im je prva zvanična utakmica u prolećnom delu i to je dobro jer nemaju kontinuitet takmičarskih mečeva. Videćemo šta će suta da bude, ali sve zavisi od nas- zaključio je Filipović.

Revanš meč biće odigran 23. februara u Beogradu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija