• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.02.2023

17:05

POHAPSIO ŠERIFE! Fudbaler Partizana upisao NESTVARAN BROJ intervencija u Ligi konferencija! Izdominirao i DEBITANT!

Starsportphoto

Partizan

POHAPSIO ŠERIFE! Fudbaler Partizana upisao NESTVARAN BROJ intervencija u Ligi konferencija! Izdominirao i DEBITANT!

Podeli vest

Sa čak 18 startova protiv šampiona Moldavije, fudbaler Partizana Svetozar Marković našao se na čelu liste igrača sa najviše intervencija na utakmicama šesnaestine finala Lige konferencija

Posle košmarne utakmice u porazu od Mladosti GAT, gde je bio krivac za dva od četiri primljena gola, Svetozar Marković je u Moldaviji pokazao da je okršaj sa Novosađanima bio slab dan.

Zvanična statistika Lige konferencije je pokazala da je Marković doktorirao igru u defanzivi na utakmici u Kišinjevu minulog četvrtka. Štoper Partizana je na tom meču, koji je Petrićev tim odigrao s fudbalerom manje tokom celog drugog poluvremena, imao čak 18 intervencija ispred svog gola!

Klub iz Humske se silno branio sa desetoricom na terenu, a Sveta je čistio sve ispred svog gola i i imao ubedljivo najviše uspešnih reakcija nego ijedan drugi igrač na ostalih sedam utakmica Lige konferencije.

Ono što je prošlo pored Svetozara, uspešno je ukrotio golman Popović, koji je bio drugi najuspešniji golman takmičenja te večeri.

U Kišinjevu je blistao i mladi Mihajlo Ilić, koji je podelio drugo mesto sa brojem intervencija sa Kasimom Nuhuom iz Bazela. Njih dvojica su po osam puta otklonili opasnost ispred svog gola.

Ipak, Ilićev bilans je vredniji jer je u igru išao u 55. minutu, kada je isključen crnogorski defanzivac. Iako mu je to bio debi na evropskoj sceni, mladi fudbaler Partizana, koji je juče u Subotici igrao na mestu zadnjeg veznog, odradio je posao kao da ima bogato iskustvo u nogama.

I zato ne bi bilo iznenađenje da u četvrtak u revanšu protiv Šerifa, Gordan Petrić ga promoviše u startera, pošto Vujačića zbog suspenzije neće biti u timu, a Saničanin zbog prehlade nije igrao ni na gostovanju Spartaku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija