• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. M.

09.03.2023

09:50

Panter pred okršaj sa bivšim klubom: "Grobari", pomozite nam da nastavimo niz!

Starsportphoto

Partizan

Panter pred okršaj sa bivšim klubom: "Grobari", pomozite nam da nastavimo niz!

Podeli vest

Kapiten košarkaša Partizana Kevin Panter (29) uzda se u podršku "grobara" pred večerašnje (20.30, Sport klub 1) gostovanje Armaniju u Milanu u 28. kolu Evrolige!

Crno-beli večeras žele novu, 16. pobedu u najjačem evropskom klupskom takmičenju, ali i osvetu ekipi iz "prestonice mode" za jedan od neočekivanih poraza u prvom delu sezonu u beogradskoj Areni (80:75).

Iskusni američki košarkaš, kao i uvek, ne potcenjuje protivnika, iako značajno lošije stoji na tabeli kao 14. od 18 timova. Svestan je da je Armani daleko kvalitetnija ekipa nego što to rezultati ove sezone pokazuju, što dokazuje i pet pobeda zaredom u Evroligi. 

 

Foto: Starsportphoto

Navijači ih guraju ka pobedama: Košarkaši Partizana

 

Ipak, nada se da je došlo vreme za prekid te serije svog bivšeg kluba, a ono u šta se takođe uzda je velika podrška "grobara", koji su kako u organiziciji kluba, tako i u sopstvenoj režiji, u velikom broju doputovali u Italiju.

- Očekujem tešku utakmicu, ali i još jedan odličan ambijent. Verujem u veliku podršku navijača kao što smo je imali i u Bolonji. Moramo biti fokusirani od početka - jasan i precizan je Panter.

Amerikanac ne oseća pritisak zbog toga što se top 8 nazire, već je ponosan što je njegov tim u dobroj poziciji za plasman u narednu fazu.

- Osećam da držimo sve u svojim rukama. Namećemo protivnicima svoju energiju i koncentrisani smo na ono na šta možemo da utičemo. Od početka pričamo da je svaka predstojeća utakmica najvažnija, a to je tek sad istina. Idemo utakmicu po utkamicu. Nije bitno koje je kolo, jer smo sami sebe doveli u poiziciju da nam je svaka do kraja važna jer se borimo za top 8 - zaključuje Panter.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija