• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.03.2023

15:45

OSTOJA MIJAILOVIĆ ODBRUSIO ZVEZDI! Igraju rekreativno u Evroligi, a potrošili preko 100.000.000! Kada LICEMERI nekome kažu da je LICEMER...

Pedja Milosavljević

Partizan

OSTOJA MIJAILOVIĆ ODBRUSIO ZVEZDI! Igraju rekreativno u Evroligi, a potrošili preko 100.000.000! Kada LICEMERI nekome kažu da je LICEMER...

Podeli vest

KK Crvena zvezda izdao je još jedno saopštenje za javnost u vezi sa slučajem u kojem su glavni akteri bili Matijas Lesor i Filip Petrušev.

PrvI čovek crno-belih, Ostoja Mijailović, nije ostao dužan večitom rivalu, a podsetio je i na neke žestoke duele koje su imali igrači Zvezde u ABA ligi ove sezone u nekim drugim utakmicama.

- Nemam nameru da rasipam energiju, ni svoju niti ljudi u klubu na dokone ljude koji igraju utakmice Evrolige rekreativno, jer su takmičarske šanse uspešno prokockali, pa sad imaju viška slobodnog vremena. Čeka nas važan meč u Istanbulu i fokusirani smo na to. A daktilografi što kucaju saopštenja, ako već nemaju šta drugo u životu da rade, neka pronađu propozicije ABA lige za nepoštovanje sponzorskih ugovora, ili neka nađu snimke kako Vildoza udara igrača u Zagrebu ili Kampaco kako krvnički odguruje igrača u tradicionalno toplom okruženju hale FMP-a. Što izbegavaju Skupštinu lige i stavljanje njihove samovolje u vezi sponzora na dnevni red - poručio je Ostoja Mijailović, a zatim se osvrnuo i na prozivku Zvezde u saopštenju upućenu na adresu Željka Obradovića, koji je nazvan licemerom.

Foto: Pedja Milosavljević

 

- Kada licemeri nekoga nazivaju licemerom, to zvuči skoro kao kompliment. Pametnije bi bilo da aktuelno rukovodstvo Crvene zvezde koje za osam godina igranja Evrolige ima svega jedan Top 8, uprkos preko 100 potrošenih miliona, sa više poštovanja priča o jednom Željku Obradoviću, čoveku koji je više od polovine svoje trenerske karijere proveo učestvujući na F4 turnirima u koji je 9 puta bio prvak Evrope. Imaju oni dovoljno problema u svom dvorištu, ne znam zaista odakle im ideja da se bave nama. Bolje svojim navijačima da objasne kako već ne znam koji put gube utakmice u kojima vode 15 i više razlike. Meni to izgleda kao da bi opet da svoje brojne loše odluke iz ove sezone prikriju saopštenjima o zlom Partizanu. Pa dokle više? Ne znam ni medijima kako više nije mrsko da prenose sva ta naklapanja - rekao je Ostoja Mijailović za Telegraf.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 1 godinu

U PARTIZANU SVE SAMA BANDA. NIŠTA OD KAZNE ZBOG NAPUŠTANJA LIGE KSS, ZA NJIH NE VAŽI DA SA PET LIČNIH IGRAČ VIŠE NE MOŽE DA IGRA, NASILJE I PESNIČENJE JE GURKANJE... DOKLE BRE VIŠE???

Selecom

pre 1 godinu

Ja pameti?prvo u ELsredili(Savić)da se zvezdin tim osakati pa ih onda optužuju da igraju rekreativno.Šta reći posle onakvog divljačkog ispada igrača ti ga braniš!?

Ivan

pre 1 godinu

Kvazi patrite su neko ko nikad ništa nije dobro uradio za Srbiju i kao takve znaju samo da šire laži za Vučića

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija