• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.03.2023

20:50

NOVI SPEKTAKL! REAL U GROTLU ARENE! Obradović: Pokazali su zašto su "kraljevski klub"...

Starsportphoto

Partizan

NOVI SPEKTAKL! REAL U GROTLU ARENE! Obradović: Pokazali su zašto su "kraljevski klub"...

Podeli vest

Košarkaši Partizana sutra (20.30) dočekuju Real Madrid u okviru 32. kola Evrolige.

Duelu za evroligaške bodove, prethodiće revijalni meč legendi dva kluba koji je na programu od 17:30. 

Zbog toga, ulazi u Štark arenu će biti otvoreni od 17 časova. Biće to sjajna prilika da publika ponovo pozdravi legende dva evropska velikana poput Novice Veličkovića, Milenka Tepića, Saše Pavlovića, Ratka Varde, Felipe Rejesa, Nikole Lončara, Miška Marića i mnogih drugih.

U prvom meču ove sezone, Partizan Mozzart Bet je u Madridu izgubio sa 105:97. Pred novi duel, trener crno-belih Željko Obradović kaže: 

- Četvrta utakmica u sedam dana. Sigurno nije lako, ali tako je kako je. Znali smo taj raspored, da će biti veoma teško. Išli smo iz utakmice u utakmicu, imali smo dva dana, juče trenirali u nešto lakšem ritmu, a danas smo pokušali da odradimo trening kakav inače radimo pred utakmicu. Još juče smo krenuli da pričamo o Real Madridu, timu koji je u toj poziciji kojoj jeste. Pričati o Real Madridu i svemo onome šta on predstavlja u evropskoj košarci, i šta je ove godine sa ovim rosterom, mislim da nema potrebe. Čeka nas teška utakmica i još jedna prilika da damo sve od sebe i da vidimo da li možemo da odigarmo neke minute bolje nego na prethodnoj utakmici protiv Barselone - istakao je Obradović. 

Foto: Starsportphoto©

Dotakao se Žoc i meča veterana Partizana i Reala, koji će biti odigran pre evroligaškog duela.

- Čestitke za inicijativu i onome ko je to uradio. Mislim da je to veoma lepo, da se pojave neki igrači koji su legende našeg kluba, ali ima i onih koji su igrali i u oba tima. Nadam se da će svi oni koji vole košarku uživati u toj utakmici.  

Istakao je Obradović da su navijači crno-belih važan faktor u uspesima kluba.

- Zahvalnost do neba za sve ovo što rade ovih godina za nas. Oni su itekako važan faktor u svemu ovome što se dešava i bez njih ovo ne bi imalo nikakvog smisla. Iz utakmice u utakmicu to pokazuju, i mislim da će ovo biti rekord, koji će se teško oboriti. Da za četiri utakmice bude toliko gledalaca u Areni, treba posle meča izračunati koliko ih je ukupno bilo. Fantastični su i hvala im na podršci, i nadam se da će nastaviti tako. Neka i sutra budu uz ekipu, neka respektuju sve ljude iz Reala. Treba imati u vidu to da smo u prvom delu igrali protiv Reala u Madridu i da su oni bili ljudi koji su dozvolili svim navijačima Partizana da uđu u halu. Izuzetno gostoljubili, izuzetno gostoprimstvo, i mislim da to treba i uzvratiti. Pokazali su i tada zašto su "kraljevski klub". 

Dante Egzum je pred sutrašnju utakmicu izjavio: 

- Znamo da je pred nama teška utakmica. Imali smo dva slobodna dana da se priremimo, nedelja za nama je bila veoma izazovna, ali trebalo bi da budemo dobri. U svaku ulazim sa željom da dam sve od sebe, ali ključno što želim je pobeda našeg tima - istakao je Egzum. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija