• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.04.2023

13:14

TVRDE DA JE REAL POKRADEN! Španci osuli paljbu, A ONDA NADENULI NADIMAK ŽELJKU OBRADOVIĆU!

Starsportphoto

Partizan

TVRDE DA JE REAL POKRADEN! Španci osuli paljbu, A ONDA NADENULI NADIMAK ŽELJKU OBRADOVIĆU!

Podeli vest

Dan nakon ubedljivog poraza Reala od Partizana u Beogradu, španska Marka je podelila svoje utiske sa meča.

Španski medij tvrdi da je Real bio konstantno blizu da stigne do preokreta, ali da su arbitri pogurali crno-bele krajem druge četvrtine i tako prelomili meč.

Oni greške vide kod jednog faula nad Danilom Anđušićem koji je pogodio dva slobodna bacanja, onda i "poklonu" Zeku Ledeju za 2+1, a smatraju i da je Tavaresu neosnovano dosuđen peti faul.

Takođe, Marka naglašava sjajnu atmosferu u Areni i navijanje "vatrene pristalice" Partizana.

Glavna konstatacija Marke jeste da su sada širom otvorena vrata Top 8 za ekipu koju predvodi Željko Obradović kojeg su nazvali "donom" uz titulu "kralja Evrope".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ratko

pre 1 godinu

a to samo spaci moguda pisu ,a nema vecih lopova od spanaca setimo se utakmice na svetskom prvenstvu izmedju ostalog i dosudjenog penala ..... i partizan je bio kraden pa niko nije plakao ,al spanci su poznati po kukanju plakanju ......

Izbori 2024

Vesti

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne
Društvo

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne

Probne vozačke dozvole odavno nisu novina, ali se čini da nove generacije vozača stasavaju nedovoljno upoznate sa ograničenjima koja iste postavljaju. Tome u prilog govori i neslavna statistika. Ipak, to ne bi trebalo da bude slučaj s obzirom na to da se o probnim vozačkim dozvolama uči i na teorijskoj nastavi u auto školama, a znanje proverava prilikom polaganja pismenog dela testa. Istraživali smo koja su to ograničenja za vozače sa probnom vozačkom dozvolom, sa kakvim kaznama su suočeni za saobraćajne prekršaje, kao i koliko njih je izgubilo vozačku dozvolu zbog različitih prekršaja.

20.04.2024

10:31

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija