• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.04.2023

15:44

OVO NIJE SLIKA KOJU PREDSTAVLJAMO, NEKA SVE BUDE OPROŠTENO, HAJDE DA IGRAMO! Oglasio se Naneli i poslao MOĆNU poruku!

EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Partizan

OVO NIJE SLIKA KOJU PREDSTAVLJAMO, NEKA SVE BUDE OPROŠTENO, HAJDE DA IGRAMO! Oglasio se Naneli i poslao MOĆNU poruku!

Podeli vest

Američki košarkaš Džejms Naneli oglasio se nakon dve pobede Partizana protiv Real Madrida u četvrtfinalu Evrolige.

Ostvario je Partizan dve velike pobede u Madridu i sada samo jedan trijumf deli četu Željka Obradovića od plasmana na završni turnir Evrolige. Prvi duel protiv Reala prošao je bez problema, ali je sinoć u Vizink centru došlo do masovne tuče posle divljačkog starta Seriha Ljulja, a kasnije i Gerošna Jabuselea koji je teško povredio Dante Egzuma. 

Svoje viđenje cele situacije dali su mnogi, a čekao se komentar Džejmsa Nanelija. Amerikanac se nedavno oglasio putem Tvitera, nakon što su se, kako kaže, slegli utisci. 

- Nakon što sam razmislio o sinoćnjim dešavanjima, to nije slika koju mi kao igrači želimo da predstavljamo za sebe i svoje organizacije. Svi grešimo, snažne su emocije, nadam se da će sve biti oprošteno kako bi nastavili dalje sa poštovanjem jedni prema drugima i smao igrali košarku. Bilo je ludo. Navijači, dajte sve od sebe. Potrebna nam je vaša energija za treću utakmicu. Moramo da se držimo zajedno kao tim. Znam da imate puno pitanja, ali snimak govori sve - napisao je Džejms Naneli. 

Foto: EPA

Do velike tuče došlo je 100ak sekundi pre kraja utakmice kada je Serhio Ljulj grubo faulirao Kevina Pantera. Umešali su se nakon toga gotovo svi akteri utakmice, a posebno grubi bili su Geršon Jabusele i Matijas Lesor. Košarkaš Real Madrida povredio je Dante Egzuma, dok je centar Partizana "sličnim" zahvatom oborio Džanana Musu. 

Evroliga još uvek nije izrekla sve kazne za treći meč koji će se igrati u Beogradu, ali je izvesno da će rukovodstvo elitnog takičenja biti strogo. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija