• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.05.2023

16:18 >> 16:23

JOŠ JEDNA TITULA STIŽE U HUMSKU! Crno-beli novi prvaci Srbije

fkpartizan

Partizan

JOŠ JEDNA TITULA STIŽE U HUMSKU! Crno-beli novi prvaci Srbije

Podeli vest

Fudbaleri kadetske selekcije Partizana obezbedili šampionski tron

Fudbaleri Partizana iza sebe imaju jednu od najgorih sezona u istoriji kluba, ali zato mlađe selekcije nižu uspeh za uspehom. Posle omladinaca, danas su novi prvaci države postali i kadeti crno-belih (igrači rođeni posle 1. januara 2006.)!

Foto: fkpartizan

Đorđije Ćetković, trener kadeta Partizana

Ekipa koju sa klupe predvodi nekadašnji vezista Đorđije Ćetković uspela je u poslednjem 30. kolu da se domogne šampionske titule, pošto je na terenu SC "Zemunelo" ubedljivo savladala Brodarac sa 6:2 (3:1). Tako je "parni valjak" na tabeli prestigao Crvenu zvezdu i Čukarički, pa je u Humsku doneo još jedan trofej, nakon starijih kolega.

Uoči poslednje runde u najboljoj poziciji bili su "brđani", sa bodom prednosti u odnosu na večite rivale. Međutim, kadeti Čuke su poklekli na gostovanju u Borči, pošto ih je šokirao domaći Ole sa 3:1 i tako ih ostavio bez pehara.

S druge strane, crveno-beli su bili uspešni protiv Grafičara (4:2), imaju isti broj bodova kao i Partizan (78), ali su ostali na drugoj poziciji zbog slabijeg skora u međusobnim duelima.

Foto: fkpartizan

Kadetska selekcija Partizana (2006. godište)

Na kraju, Partizan nije propustio zicer na svom terenu, iako je bio oslabljen izostankom jednog od glavnih igrača Matije Popovića, zbog učešća reprezentacije na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj.

Ova generacija je ujedno nastavila seriju uspeha i dokazala da je pred njima svetla budućnost, pošto su prethodno do titule stigli i u pionirskoj konkurenciji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija