• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.07.2023

11:09

KK Partizan ostao bez važnog takmičenja! Klub odmah reagovao!

Starsportphoto

Partizan

KK Partizan ostao bez važnog takmičenja! Klub odmah reagovao!

Podeli vest

Košarkaški klub Partizan neće moći naredne sezone da se takmiči u Košarkaškoj ligi Srbije!

Komisija za izdavanje dozvola nije usvojila zahtev crno-belih, a razlog jer što prošle sezone nisu učestvovali u takmičenju, te zato što nisu dostavili dokaze da su izmirili dugovanja prema Košarkaškom savezu Srbije i Regionalnom košarkaškom savezu, preneo je Sportski žurnal.

Klub iz Humske prošlesezone nije učestvovao zbog sopstvene administrativne greške, a pretprošle zbog incidenata na mečevima sa Crvenom zvezdom u finalu ABA lige.

Crno-beli će uputiti žalbu Upravnom odboru Košarkaškog saveza Srbije i izmiriće dugovanja.

Pored Partizana, dozvole nisu dobili ni užička Sloboda, kraljevačka Sloga, Novi Pazar i Radnički iz Kragujevca.

I oni imaju pravo žalbe. Sloga iz Kraljeva je suspendovana zbog neizmirivanja obaveza prema većem broju košarkaša i košarkašica, Novi Pazar ima dugove prema jednom igraču, kao i KSS i RKS, a račun im je ujedno bio u blokadi, kao i Slobodi. Užičani takođe imaju dug, kao i Radnički iz KG.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija