• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.10.2023

21:09

Savo otvoreno o ženama i odlasku iz Partizana: Moju slobodu ne mogu da kupe

Starsportphoto

Partizan

Savo otvoreno o ženama i odlasku iz Partizana: Moju slobodu ne mogu da kupe

Podeli vest

Legendarni napadač prisetio se burnog odlaska iz Humske u avgustu 2020. godine

Savo Milošević, novi selektor Bosne i Hercegovine, dao je opširan intervju za televiziju "Face" u kojoj je govorio o politici, novom angažmanu, ali i o odlasku iz Partizana u avgustu 2020. godine.

Tada je, kako se mnogi sećaju, usred utakmice protiv Vojvodine šutnuo mikrofon televizije "Arena sport", a već sutradan saopštio da više ne želi da bude trener crno-belih. U roku od samo nekoliko sati nakon toga zamenio ga je Aleksandar Stanojević, a Savo je u kratkoj izjavi poručio samo da više nikad neće raditi u srpskom fudbalu.

Foto: Starsportphoto

 

 

Tada je ostao nedorečen, a sad je u pomenutoj ispovesti po prvi put objasnio zbog čega je napustio Humsku i to nakon nekoliko odličnih transfera i zapaženih igara u Evropi.

- Ako ne vidim svrhu mog angažmana, odnosno, ako ne vidim da moj angažman može nešto da promeni, ne vidim svrhu ni da budem tu. A da budem paravan ili potpora nečemu sa čime se ne slažem, mislim da je besmisleno - otkriva Milošević.

Na konstataciju novinara da je otišao prilično hladno, ne mareći kako će to uticati na njegovu karijeru, imao je spreman odgovor.

- Suštinski, moju slobodu ne prodajem. Odnosno, slobodu da budem svoj i da imam svoj stav, ne mogu da trampim za bilo šta. Ne postoji novac koji mogu da dobijem u zamenu za slobodu. Moj finansijski status verovatno pomaže mom razmišljanju. Kad ljudi nemaju parče hleba da stave deci na sto, to je druga priča. Ja sebi mogu da dozvolim luksuz da napustim nešto što mi se ne sviđa - poručuje Savo.

Foto: Starsportphoto

Savo Milošević sa svojom devojkom Natalijom Tipsarević

 

Novinar koji je vodio intervju iz šale je postavio pitanje da li je takav bio i sa devojkama.

- Ja sam bio u braku sa suprugom 20 godina. Razveli smo se i ostali u fenomenalnim odnosima. Sad imam devojku, tako da od nekog mog života to su dve osobe. Da nisam bio oženjen i da sam bio tog tipa, verovatno bi mene ostavljale - kroz osmeh je rekao Savo.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija