• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.10.2023

11:38

Mijailović najavio kraj krize u FK Partizan! Evo kada se očekuju promene

ATA Images

Partizan

Mijailović najavio kraj krize u FK Partizan! Evo kada se očekuju promene

Podeli vest

Dobre vesti za sve simpatizere crno-belih.

Predsednik Jugoslovenskog sportskog društva Partizan (JSD) Ostoja Mijailović najavio je mnogo bolje dane za fudbalski klub iz Humske!

On je na proslavi 78. rođendana JSD održao govor i poručio da očekuje da će kriza u FK Partizan biti gotova do Nove godine. Poznato je da fudbalski klub nema predsednika već mesec i po dana, tačnije otkako je 30. avgusta Milorad Vučelić podneo ostavku na tu funkciju.

Međutim, ostatak uprave na čelu sa generalnim direktorom Milošem Vazurom nema nameru da se povuče, iako i navijači već duže vreme to zahtevaju, zbog čega su pokrenuli i bojkot utakmica koje fudbaleri igraju na svom stadionu.

Foto: ATA Images

 

Sada se Mijailović dotakao te bolne teme, ali i ulio nadu navijačima da bi uskoro sve moglo da bude rešeno.

- Moram da napomenem da se ovde s nama nalazi većina klubova iz crno-bele porodice. Ono što mi je jako krivo, a mislim da će se uskoro rešiti, to je kriza u Fudbalskom klubu Partizan. To su informacije koje imam. Nedostaje nam najveći klub od svih u Sportskom društvu, on bi trebalo da bude nosilac svih projekata i da pomaže ostalima. Nadam da će se do Nove godine rešiti i taj problem i da će kriza u FK prestati više da postoji - poručio je Mijailović tokom obraćanja na svečanoj ceremoniji.

On je dodao da samo jedinstvo i sloga mogu da donesu bolje dane u Humsku.

- Mi moramo da sačuvamo FK Partizan. To je najmasovniji kolektiv iz naše porodice i to je najprofitabilniji sport na svetu. Treba svi da nastavimo da radimo na tome da fudbalski klub izvučemo zajedno, svom snagom i mogućnostima - naglasio je Mijailović.

Foto: ATA Images

Miloš Vazura još uvek vedri i oblači u FK Partizan

Prvi čovek i Košarkaškog kluba Partizan na kraju je najavio velike planove za budućnosti.

- Bliži nam se jubilarnih 80 godina i to ćemo proslaviti na Kalemegdanu. Nosilac tog projekta će biti JSD. Mi smo već našli sponzore i idemo ka tome da naredne dve godine pravimo monografiju. Kada su u pitanju trofeji, protekle takmičarske sezone je osam naših klubova osvojilo devet trofeja. To je znatno bolji rezultat od prethodne i zato svima čestitam. Moramo da nastavimo da se borimo, svesni smo da rastu troškovi organizacija, putovanja i da je teško obezbediti budžete. Hvala predsednicima svih klubova i sponzorima koji su pomogli. Moja želja je da sledeće godine bude najmanje 15 trofeja, a kad dođe 80. rođendan da možemo da proslavimo i više od toga - zaključio je Mijailović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!
Live TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!

Poslanik u hrvatskom parlamentu Miro Bulj napao je juče predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazivajući ga četnikom, a sve iz razloga što je podsetio na ustaške zločine počinjene nad Srbima. Dan ranije, Bulj je uputio u proceduru zaključak kojim bi se svi poslanici u crnogorskom parlamentu koji su glasali za Rezoluciju o genocidu u Jasenavcu proglasili za "persone non grata", odnosno da im se zabrani ulazak u Hrvatsku. Ove skandalozne izjave za Informer je komentarisao lider Srpske desnice Miša Vacić tokom gostovanja u "Info jutru".

04.07.2024

10:34

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija