• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.10.2023

13:30

Partizan pogodio pojačanja i zato gazi sve redom! Legende oduševljene nizom crno-belih

Starsportphoto/youtube printscreen

Partizan

Partizan pogodio pojačanja i zato gazi sve redom! Legende oduševljene nizom crno-belih

Podeli vest

Članovi skauting službe crno-belih otvoreno o rezultatima i pojačanjima tima iz Humske

Partizan je ovog leta pogodio sa dovođenjem pojačanja, zato nikog ne treba da čudi niz od osam uzastopnih pobeda, poručuju skauti crno-belih Milivoje Ćirković i Rade Zalad! Legendarni fudbaleri kluba iz Humske dodaju da ovo nije najbolje izdanje nekadašnjeg šampiona i da će ekipa Igora Duljaja tek pokazati šta sve može.

Foto: Starsportphoto

 

 

Partizan je u subotu savladao Mladost iz Lučana sa 2:0 (0:0), sačuvao prvo mesto na tabeli Superlige i nastavio fenomenalan niz rezultata u prvenstvu, koji sada iznosi osam uzastopnih pobeda. Crno-beli na taj niz trijumfa čekaju još od aprila 2021. godine, kada su u trenerskom mandatu Aleksandra Stanojevića pobeđivali sve redom, ali na kraju ipak nisu bili šampioni države.

Ni ovog puta u Humskoj se ne zaleću sa izjavama da će prekinuti dominaciju Crvene zvezde, već poručuju da će ekipa sve učiniti da nastav sa pobedama. Skaut prvog tima Milivoje Ćirković kaže za Informer da su za aktuelne rezultate u velikoj meri zaslužna letošnja pojačanja.

- Naravno da mi, kao navijaču Partizana, ovaj niz prija. U ovom momentu smo ispred najvećeg rivala, a kako će to dalje izgledati, videćemo. U dobrom smo zamahu, prvenstveno zato što na prethodne dve utakmice nismo primili gol. Mnogo šansi se stvara, vidi se pomak u igri, trčanju… Treba ići od utakmice do utakmice, nije to fraza, sa tim razmišljanjem treba da nastavimo – kaže Ćirković.

Foto: Starsportphoto

 

 

Partizan je prošlog leta doveo čak 11 novih igrača, a kao nosioci igre profilisali su se Mateus Saldanja, Gajas Zahid i golman Aleksandar Jovanović. Bitnu ulogu imaju i Ksander Severina, Frenk Kanute, Aldo Kalulu, Nemanja Nikolić, Aranđel Stojković i Nikola Antić. Izuzev debakla u Evropi od danskog Nordsjelanda, svako od ovih momaka imao je svoj doprinos rezultatima u ligi.

Ćirković kaže da svi oni mogu još bolje.

- Slažem se u potpunosti sa ocenom da su pojačanja pun pogodak. Dosta igrača se gledalo tokom leta, a mala nesreća je što sve njih nismo imali na početku priprema. Igrači uvek vagaju, imaju raznorazne ponude, sa agentima se dogovaraju gde da idu… Naredna reprezentativna pauza bi mogla odlično da legne ekipi, u smislu uigravanja i upoznavanja tima. Zahid je pokazao kvalitet, Kalulu igra sve bolje, Saldanja – vidite i sami učinak. Uostalom, svako od njih je u nekom momentu dao doprinos – dodaje Ćirković.

Foto: youtube printscreen/Mojih top 11 sa Nebojšom Petrovićem

 

 

Prema rečima Radeta Zalada, još jednog člana skauting službe Partizana, ovaj tim će još više napredovati u narednom periodu.

- Sportski sektor na čelu sa Ivicom Kraljem je odradio odličan posao, a to je sve odrađeno u koordinaciji sa trenerom Igorom Duljajem. Mislim da ekipa polako podiže nivo forme. Novi igrači nisu došli spremni, ali izgledaju sve bolje i bolje. Samim tim bolja je i igra. Partizanovi navijači su probirljivi, nekad nije dovoljno samo da pobediš, već i da igraš dobro. Partizan u poslednje vreme non stop napada i na taj način dolazi do rezultata – zaključuje Zalad.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Ideje Trećeg rajha i dan danas žive! Hitler je bio izvršilac planova duboke države!
Live TV

Ideje Trećeg rajha i dan danas žive! Hitler je bio izvršilac planova duboke države!

Evropsko prvenstvo u fudbalu liči na Olimpijske igre u Minhenu održane 1936. U savremenom društvu doživeli smo to da u jednoj navodno demokratskoj državi u sred Evrope 50.000 ljudi skandira "ubi Srbina" i "Srbe na vrbe" i da niko na to ne reaguje. O ovoj temi, ali i o temi tajnih društava, odnosno onih koji upravljaju procesima u celom svetu govorio je u emisiji "Info veče" govorio je profesor Bojan Dimitrijević, ekonomista.

20.06.2024

22:17

Sve više zemalja Azije i Afrike odustaje od saradnje sa Zapadom! Amerika ide đonom, a Rusija uvažavanjem i saradnjom! (VIDEO)
Live TV

Sve više zemalja Azije i Afrike odustaje od saradnje sa Zapadom! Amerika ide đonom, a Rusija uvažavanjem i saradnjom! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon posete Severnoj Koreji, obišao i Vijetnam. Po dolasku je otišao u predsedničku palatu gde se sastao sa vijetnamskim predsednikom Toom Lamom. Ovo je peta Putinova poseta Vijetnamu, a prva posle 2017. godine. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su Mihail Zvinčuk, vojni bloger i autor projekta "Ribar" i Vladimir Prebiračević iz srpsko-ruskog centra "Majak". Putem vajber uključenja uživo u program javio se i ratni reporter Igor Damjanović.

20.06.2024

19:07

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Samo danas besplatan ulaz na bazene!
Kuća časti

Samo danas besplatan ulaz na bazene!

Kupališna sezona na bazenima kragujevačkog Sportsko-privrednog društva Radnički d.o.o. zvanično će biti otvorena u četvrtak 20. juna, a svi posetioci bazena prvog dana imaće besplatan ulaz i mogućnost besplatnog korišćenja suncobrana i ležaljki.

20.06.2024

07:50