• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.10.2023

17:16

Oglasio se Mijailović pred derbi! Prvi čovek Partizana pecnuo zvezdaše i ljutog rivala!

ATA Images

Partizan

Oglasio se Mijailović pred derbi! Prvi čovek Partizana pecnuo zvezdaše i ljutog rivala!

Podeli vest

Gostima želim da uživaju u sjajnoj atmosferi, poručio je Mijailović.

Prošle godine uoči prvog košarkaškog derbija u Evroligi podela karata bila je glavna tema. U duelima pod okriljem ABA lige gostujućih navijača nema, ali su klubovi došli do kompromisa pa je određeni broj karata bio prosleđen klubu koji je "gost". 

Slično je bilo i uoči ovog derbija, ali ishod potpuno drugačiji. Partizan je rešio da navijačima Crvene zvezde ulazak u dvoranu bude zabranjen. Izazvalo je to lavinu komentara, naravno, najviše ljuti su bili na Malom Kalemegdanu, te četu Janisa Sferopulosa u "Beogradskoj areni" danas očekuje pakao. 

Tom povodom oglasio se prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović koji je u razgovoru za "Telegraf" objasnio zašto navijačima Crvene zvezde neće biti dozvoljen pristup na tribine. 

- Želim dobru atmosferu na večerašnjem evropskom derbiju. Ovaj derbi je pre svega poseban za državu Srbiju i našu naciju, stoga želim i pozivam sve da navijanje bude na nivou brenda kakav je Košarkaški klub Partizan! Lane, kada je takođe Partizan bio prvi domaćin u evroligaškom derbiju, pokazali smo volju i želju da se međusobni odnosi poboljšaju - rekao je Ostoja Mijailović, a potom nastavio. 

Foto: Informer

Atmosfera ispred "Arene" sat vremena pred derbi

- Tada sam doneo odluku da se u dvoranu puste gostujući navijači u mogućem broju. Iako su me nakon te odluke, a zbog nje pre svega, vređale naše pristalice sa Južne tribine, znao sam da plaćam cenu, ali činim ispravan potez. Za današnju utakmicu, nažalost nismo bili u mogućnosti da ponudimo isto. Košarkaški klub Partizan u velikoj meri živi od prihoda koje ostvaruje kroz prodaju sezonskih karata, samim tim moramo dodatno poštovati svakog našeg navijača. Takođe, postoji određeni broj navijača koji nije imao mogućnosti da kupi sezonsku kartu. Tim ljudima je preostalo da dođu na pojedine utakmice sa dnevnom kartom. Partizan je prodao gotovo 16.700 sezonskih ulaznica i to je apsolutni rekord u Evropi. Ostao nam je jako mali broj dostupnih dnevnih karata. Da zaključim, svaki pretplatnik i kupac dnevne karte u košarkaškom klubu Partizan nam je važniji od bilo kog pojednica ili bilo koje uvrede. Uvek radimo u interesu Partizana i partizanovaca - objasnio je prvi čovek Partizana. 

Imao je Mijailović potom i poruku za košarkaše Crvene zvezde koji će igrati pred više od 20 hiljada navijača najvećeg rivala. 

- Gostima želim da se ugodno osećaju u sjajnoj atmosferi - podvukao je Mijailović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija