• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.12.2023

18:57

Košarkaši Partizana u transu zbog derbija! Taki ih čeka na stadionu

Starsportphoto

Partizan

Košarkaši Partizana u transu zbog derbija! Taki ih čeka na stadionu

Podeli vest

Fudbaleri Partizana pobedili su Crvenu zvezdu rezultatom 2:1 u odloženom devetom kolu Superlige Srbije, a među onima koje je takav ishod obradovao našli su se i košarkapi kluba iz Humske!

Fudbaleri tima trenera Igora Duljaja, kao i on sam, redovni su na košarkaškim utakmicama u Areni kada crno-beli igraju Evroligu.

Gotovo da nema onog ko ih nije bodrio počevši od Mateusa Saldanje i Bibarsa Natha pa do Frenka Kanutea i Nemanje Nikolića.

Sa druge strane, košarkaši nisu odlazili na fudbal, doduše uglavnom su i bili sprečeni zbog putovanja na gostovanja, a samo se jednom pojavio Bruno Kaboklo kako ib bodrio svog sunarodnika Mateusa Saldanju.

Upravo je Brazilac bio jedan od onih koji se odmah oglasio nakon pobede.

"Bravo Saldanja, bravo Partizan", poručio je Bruno iz Madrida gde večeras igraju protiv Reala u Evroligi.

Potom je i fudbaler Nemanja Nikolić poručio košarkašima da ih čeka!

"Sledeće polusezone vas čekamo, da javim samo. I dres jedan za mene", poručio je popularni Taki, a odmah mu je odgovorio Danilo Anđušić.

"Sve dogovoreno. Moram onda i ja tvoj dres da imam".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija