• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.12.2023

20:20

Saldanja ne planira da ide iz Partizana! Brazilac objavom oduševio ‘grobare‘!

Starsportphoto

Partizan

Saldanja ne planira da ide iz Partizana! Brazilac objavom oduševio ‘grobare‘!

Podeli vest

Najbolji golgeter crno-belih i Superlige glavna je tema u fudbalskim krugovima ovih dana.

Imao je Mateus Saldanja (24) polusezonu iz snova u Humskoj. Sjajni napadač je na 24 odigrane utakmice postigao čak 15 golova, uz pet asistencija, od čega je 14 puta mrežu tresao u domaćem prvenstvu i trenutno je neprikosnoven na čelu liste strelaca.

Otkako je u julu stigao u Humsku iz japanskog Džef junajteda za 1,3 miliona evra počeo je da opravdava epitet pojačanja, a šlag na torti bio je 171. večiti derbi.

Na njemu je momak rodom iz Uberabe uspeo da zatrese mrežu Crvene zvezde i obezbedi Partizanu veliku pobedu (2:1), a samim tim i povratak na prvo mesto na tabeli i titulu jesenjeg prvaka.

Zbog njegovih odličnih partija skrenuo je pažnju mnogih klubova na sebe, a već se pominju Tuluz, Bešiktaš, kao i pojedini timovi iz Saudijske Arabije. Da će crno-beli biti na teškim mukama ove zime da ga zadrže, potvrdio je nedavno i trener Igor Duljaj.

Foto: Starsportphoto

 

Međutim, izgleda da Saldanja nema nameru da se seli iz Beograda. On je najnovijom objavom na svom Instagram profilu i to na srpskom jeziku poslao poruku navijačima Partizana i time ih oduševio.

"Navijači su bili veoma važni ove sezone. Svaki navijač koji je uneo svoju energiju u naš tim pomogao nam je da stignemo ovde, ali za drugu sezonu biće nam potrebna mnogo veća podrška od vas", napisao je Brazilac i tako nedvosmisleno poručio da su mu planovi vezani isključivo za klub iz Humske.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija