• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

11.03.2024

13:11

Partizan pomerio termin meča protiv Napretka! Ulaz na stadion ponovo besplatan

FK Partizan

Partizan

Partizan pomerio termin meča protiv Napretka! Ulaz na stadion ponovo besplatan

Podeli vest

Crno-beli u vanrednom 25. kolu Superlige u sredu dočekuju Kruševljane (16.55, Arena premijum 1).

Fudbaleri Partizana trebali su, prema prvobitnom rasporedu, protiv Napretka da istrče na teren u 16.30 časova, međutim, iz tabora jesenjeg prvaka obavestili su javnost da će utakmica biti pomerena za 25 minuta.

"Na molbu FK Partizan, utakmica 25. kola Superlige, odigraće se u novom terminu - od 16:55 časova, u sredu, 13. aprila 2024. godine. FK Partizan se zahvaljuje Zajednici Superlige i medijskoj kući Arena sport", poručili su crno-beli.

Nije poznat razlog pomeranja, ali svakako, u Humskoj ponovo očekuju da imaju značajnu podršku sa tribina. Bez obzira što je radni dan, u klubu veruju da će navijači doći u velikom broju, pogotovo nakon remija sa Crvenom zvezdom (2:2) i žestoke borbe u 172. "večitom derbiju" na "Marakani".

Na taj način su izabranici Igora Duljaja zadržali prvo mesto na tabeli, a osvojen bod dodatno dobija na znajačaju ukoliko se ima u vidu da su gosti skoro pola sata igrali sa igračem manje, zbog isključenja Ksandera Severine.

Drugi razlog zbog kojeg bi poseta trebala da bude na zavidnom nivou jeste slobodan ulaz. Kao i u prošloj rundi protiv Železničara, "parni valjak" je odlučio da otvori kapije i tako omogući ekipi dodatnu pomoć. Upravo na susretu sa Pančevima okupilo se više od 8.000 "grobara".

"Besplatne ulaznice se mogu preuzeti od utorka (od 12.00) na prodajnom mestu "Tiketlajna" u Novom Merkatoru, a jedna osoba može da dobije najviše četiri kartem uz lični identifikacioni dokument. Ulaznice se mogu da se podignu i na blagajni stadiona, na dan utakmice, u sredu, od 10.00 časova, pa sve do početka meča", objasnili su crno-beli.

Ono što je sigurno, protiv Napretka će publike biti na zapadnoj i istočnoj tribini, dok će "jug" opet ostati prazan, zbog bojkota protiv uprave najvatrenijih navijača.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17