• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

29.03.2024

15:15

Oglasio se i Vazura povodom udara na Vučića! Osuđujem skandiranje, predsednik nam 10 godina nesebično pomaže!

ATA Images

Partizan

Oglasio se i Vazura povodom udara na Vučića! Osuđujem skandiranje, predsednik nam 10 godina nesebično pomaže!

Podeli vest

Generalni direktor fudbalskog kluba Partizan Miloš Vazura oglasio se povodom vređanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića od strane navijača crno-belih.

Vazura je u ime FK Partizan osudio ponašanje dela navijača, koji su i na sinoćnjem meču košarkaškog kluba protiv Olimpijakosa u Evroligi uvredljivo skandirali predsedniku Republike.

Prethodno, oglasilo se i Jugoslovensko sportsko društvo Partizan i osudilo uvredljive pesme, a sada je to uradio i jedan od najvažnijih čelnika fudbalske sekcije. Prema Vazurinim rečima, Vučić je svih prethodnih godina pomagao svim klubovima u okviru sportskog društva, a to radi i sada.

Foto: Starsportphoto

Miloš Vazura i Milorad Vučelić

 

- U ime FK Partizan želim da osudim vređanje predsednika države. Uvek smo osuđivali i uvek ćemo osuđivati deo navijača koji to čine, jer to nanosi štetu ugledu i interesima kluba. Nije moralno ni pošteno, jer nam Aleksandar Vučić prethodnih 10 godina nesebično pomaže i pokazuje veliku predusretljivost u rešavanju finansijskih i svih problema, a posebno u omogućavanju da dobijemo licence za evropska takmičenja i predstavljamo Srbiju. Posebnu zahvalnost izražavamo što je država na čelu sa Aleksandrom Vučićem i ove godine to činila - poručuje Vazura.

Prema nezvaničnim informacijama, FK Partizan je direktno od Aleksandra Vučića tražio pomoć, kako bi ovaj klub naredne sezone igrao u evropskim takmičenjima. Potrebno im je pet miliona evra do 31. marta kako bi pokrili dugove, inače crno-beli neće dobiti licencu za nastup u UEFA takmičenjima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija