• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

29.05.2024

12:35

"Grobari" dali podršku apelu za spas! Borba protiv uprave mora da se radikalizuje!

Starsportphoto

Partizan

"Grobari" dali podršku apelu za spas! Borba protiv uprave mora da se radikalizuje!

Podeli vest

Najvatrenije pristalice Partizana rešene da, posle bojkota, preduzmu još konkretnije korake.

Vrelo leto čeka nas u Humskoj, bez dileme! Članovi Udruženja bivših fudbalera, trenera i istaknutih sportskih radnika crno-belih uputili su javni apel nadležnim institucijama i javnosti sa zahtevom za podršku za, kako je navedeno, oslobađanje FK Partizan.

S obzirom da klub ove godine slavi 79. rođendan simbolično su, barem za sada, apel potpisali 79 bivših igrača. Među njima su, između ostalih, asovi poput Ivana Golca, Zvonka Varge, Nikice Klinčarskog, Dževada Prekazija, Milinka Pantića, Gorana Bogdanovića, Vladimira Vermezovića, Slobodana Krčmarevića, Zlatka Zahoviča, Budimira Vujačića, Miroslava Stevića, Nenada Bjekovića juniora, Vuka Rašovića, Saše Ilića, Gorana Troboka, Damira Čakara, Đorđa Tomića, Mateje Kežmana, Andrije Delibašića, Miroslava Radovića, Zorana Tošića, Antonija Rukavine, Srđe Kneževića, Ljubomira Fejse, Lazara Markovića, Radosava Petrovića, Vladimira Stojkovića...

Odmah je usledio odgovor druge strane. Aktuelno rukovodstvo "parnog valjka" oglasilo se zvaničnim saopštenjem, u kom su naglasili da je "apel za promene prepun neistina i kleveta, a da iza svega stoji Đorđe Tomić".

Sada je red došao i na navijače, one sa južne tribine, koji su cele prošle sezone bojkotovali utakmice na domaćem terenu.

Foto: Starsportphoto

Jasna poruka navijača Partizana sa južne tribine

"Peta godina bez ijednog osvojenog trofeja, jedva zadržana druga pozicija na tabeli, sablasno prazan stadion na utakmicama na kojima nije bio besplatan ulaz - ljudima sa minimumom obraza i časti bi takve stvari predstavljale jasan signal da neke stvari ne rade kako treba. Jasno je da i dalje ti signali ne dopiru to uzurpatora FK Partizan, koji ODGOVORNOST ne osećaju ni najmanje. Ipak, sva je prilika da će im neke stvari u bliskoj budućnosti biti jasnije", navodi se u saopštenju "grobara", a potom dodaje:

"Pasivan otpor u vidu bojkota, koji je od početka protekle sezone na snazi, nije u potpunosti doneo željene rezultate. Imajući to u vidu, vreme je da se borba protiv uprave dodatno radikalizuje. Južna tribina u potpunosti podržava apel nekadašnjih igrača, koji za cilj ima konačno čišćenje našeg kluba od parazita iz uprave. Pozivamo sve one koji još nisu potpisali apel, a ostavili su trag u crno-belom dresu, da to urade, jer je ovo poslednja prilika za spas FK Partizan".

 

 

Najverniji navijači veruju da samo ujedinjeni sa legendama, onima kojima su crno-bele boje u srcu, mogu da naprave ozbiljne promene.

"Da bi ovaj apel doneo željeni efekat, potrebno je da svaki pojedinac kome je stalo do Partizana učestvuje u ovoj borbi, jer ćemo samo na taj način uspeti da ostvarimo ono za šta se, na ovaj ili onaj način, borimo već godinama. To je slobodan klub, bez Milorada Vučelića, Miloša Vazure i ostalih članova uprave. Njihov kraj se nazire, a najveća garancija da je taj trenutak blizu biće jedinstveno delovanje svih navijača. Kako bismo to i dokazali, potrebno je da se uključe svi oni kojima Partizan nešto znači, a ogorčeni su na trenutno stanje. Takođe, pozivamo sve bivše i sadašnje sportiste iz drugih sekcija našeg Sportskog društva, kao i javne ličnosti koje se na bilo koji način vezuju za Partizan, da podrže apel i uključe se u akciju, a mi ćemo zajedno sa potpisnicima obavestiti javnost o daljim koracima u narednim danima. Za slobodan Partizan", poručili su "grobari".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija