• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

11.06.2024

10:08

Brutalna kazna za Željka Obradovića posle skandala u finalu!

Starsportphoto

Partizan

Brutalna kazna za Željka Obradovića posle skandala u finalu!

Podeli vest

KLS je kaznio trenera Partizana Željka Obradovića sa četiri utakmice suspenzije zbog povlačenja ekipe sa terena u finalu protiv Crvene zvezde, a ista kazna je i za tim menadžera Luku Vulikića.

To znači da, kada Partizan bude sledeći put igrao u Superligi, Obradović neće moći da vodi ekipu u polufinalnoj seriji, a u zavisnosti od ishoda i na jednoj ili dve utakmice finalne serije domaćeg prvenstva.

Superlige Srbije  okončana je neviđenim skandalom. Crno-beli su u drugom meču na svom terenu vodili sa 57:45, kada je u 23. minutu došlo do prekida zbog ispada domaćih navijača. Pristalice "parnog valjka" su vređale predsednika Srbije, kao i porodicu prvog čoveka Zvezde i košarkaša Zvezde, a pored toga sa tribina su zasuli raznim predmetima igrače večitog rivala. Košarkaši i stručni štab crveno-belih napustili su salu, dok je sudija zatražio da se isprazni dvorana kako bi se meč nastavio, ali je tada nastao haos. 

Foto: Starsportphoto

KK Crvena zvezda

 

Navijači Partizana su odbili da napuste tribine, čak su poručili svojim košarkašima da bez njih ne nastavljaju utakmicu. Epilog svega je prvobitno bio da će meč biti nastavljen danas, pa su crno-beli  napustili Arenu. Ipak, usledio je veleobrt.  Sat i po vremena nakon prekida na parketu Arene pojavile su se sudije i košarkaši Zvezde. Prema propozicijama takmičenja, počelo je odbrojavanje od 15 minuta, koliko je dato Partizanu da se vrati na teren i odigra meč do kraja. To se nije desilo, a nakon što je vreme isteklo, crveno-beli i sudije su se pozdravili i napustili teren. Prema pravilniku takmičenja, ekipa koja je odgovorna za prekid gubi utakmicu službenim rezultatom 20:0Zvezda je je za zelenim stolom dobila pobedu i titulu nakon što je utvrđeno da se rival nije vratio na teren.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija