• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

15.06.2024

16:28

NBA as se nudi Partizanu! Voleo bih da zaigram tamo!

Reuters

Partizan

NBA as se nudi Partizanu! Voleo bih da zaigram tamo!

Podeli vest

Bosanski košarkaš Luka Garza (25) otvoreno se nudi Partizanu! Centar Minesota Timbervulfsa izjavio je da bi jednog dana voleo da se oproba u evropskoj košarci i kao prvi klub koji mu pada na pamet sa Starog kontinenta naveo je beogradske crno-bele.

Garza je u poslednje dve godine pod ugovorom sa Minesotom, ali ne dobija šansu tako često, pa je s vremena na vreme u Razvojnoj ligi. On je sada dao intervju za "Eurohoops" gde je govorio o evropskoj košarci i kako kaže, postoji mogućnost da uskoro zaigra u Evroligi.

Prema njegovim rečima, atmosfera koju prave navijači u elitnom takmičenju je fantastična, a Partizan je pravi primer za to.

- Ima mnogo sjajnih timova, voleo bih da igram za bilo koga u Evroligi. Kada vidite gužve kao što su Partizan, Fenerbahče i sve te različite ekipe sa takvim ambijentom. Ima toliko sjajnih klubova. Mogu ih navesti bukvalno sve. Bilo koji od njih bi bio veoma zabavan. Bio bih veoma zahvalan i blagosloven da budem deo bilo kog tima u Evropi - kaže Garza.

 

 

Nije tajna da je Partizan u potrazi za visokim košarkašima nakon odlaska Frenka Kaminskog. Košarkaški insajderi prenose da je klub iz Humske zainteresovan i za centra Fenerbahčea Džonatana Motlija, a još mnoga imena dovode se u vezu sa vicešampionom ABA lige. Poslednji u nizu koji se spominje kao potencijalno pojačanje je Luka Vildoza, argentinski košarkaš iz redova Panatinaikosa, koji je u sezoni 2022/23. igrao za Crvenu zvezdu.

Ono što je sigurno, Partizan na leto očekuje ozbiljna rekonstrukcija tima, pošto klub napušta i kapiten Kevin Panter, koji je dogovorio saradnju sa Barselonom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija